Молитви для руйнування перешкод на повсякденному шляху. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, ваша любов дивна і ніколи не вичерпується, я прошу вас вилити її в моє життя. Зруйнуй всі перешкоди на моєму шляху.

Переможна молитва

Могутній Батько, спасибі, що ти мій камінь. Ви Бог примирення. Коли я перебуваю в ситуації та не бачу рішення, нагадайте мені, що ніщо не виходить за рамки вашої примирної сили. Дозвольте мені дізнатися вашу прихильність і знайти підтримку, що ви ніколи мене не відпустите.

На хресті Ісус здобув остаточну перемогу над сатаною, гріхом і смертю. Так буду я жити у свободі, яку набули завдяки цій перемозі. Коли я стикаюся з невдачами, я прошу вас перетворити невдачу в тріумф, а біль в похвалу. Амінь.

 ""

Молитва воюй за мене

Господь мій Бог, твоя сила перебуває в усіх поколіннях. У труднощах, з якими я стикаюся, можу я знати, що ви йдете попереду мене і воюєте за мене. Дозволь мені відпочити в тобі, поки ти борешся в моїх битвах. Подібно до того, як Давид переміг Голіафа, я закликаю вас подолати гігантські перешкоди в моєму житті.

Ви – міцний фундамент, на якому я будую своє життя, захищаєте мене від прийдешніх штормів. Тепер вам, хто може зробити набагато більше, ніж все, про що я прошу, будьте слава у всіх поколіннях. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва суверенного Отця

Небесний Батько, я дякую Тобі за те, що через кров Ісуса всі мої гріхи були прощені. Тому я можу молитися вам з упевненістю, що ви почуєте мене і виступите в мій захист. Зруйнуй всі перешкоди на шляху, який ти для мене намітив.

Ваша любов дивна і ніколи не вичерпується, я прошу вас вилити її в моє життя. Твої шляхи недосліджені, Господь, дозволь мені повірити, що ти посилаєш мої кроки, і твоя сила – все, що мені потрібно. Тобі, Суверенний Батько, вся слава. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.