Молитви подяки за дар благодаті і віри в Господа

Господи, дякую Тобі за незаслужену милість Твоєї любові. Саме завдяки вірі, яку Ти створив в мені, я був врятований.

Молитва подяки за дар благодаті

«Бо благодаттю ви були врятовані вірою. І це не твоя заслуга, це дар Божий, а не результат твоїх справ, так що ніхто не може похвалитися цим ». (Ефесян 2: 8-9)

Господи, дякую Тобі за незаслужену милість Твоєї любові. Саме завдяки вірі, яку Ти створив в мені, я був врятований, відділений для виконання Твоєї роботи і отримання Твоєї благодаті. Через Христа я отримав благодать за благодаттю. Батько, я іноді сумую за Твоєю волею. Дякую за благодать, яку Ти марнуєш, коли я сумніваюся у своїй вірі. Слава Тобі за благодать. Амінь.

Молитва за віру, яка перемагає занепокоєння

«Тому не турбуйтеся про завтрашній день, бо завтра будете турбуватися про себе. У кожного дня достатньо власних проблем ». (Матвія 6:34)

Отче, Ти робиш польові лілеї красивими і годуєш птахів небесних. Побудуй Свою віру, щоб повністю залежати від Тебе у всіх потребах, а не від речей цього світу або моїх сил і здібностей. Жоден день не може бути доданий в моє життя через занепокоєння. Як мій небесний Отець, Ти знаєш, що мені потрібно, і Ти забезпечуєш всі мої турботи. Допоможи мені довіритися Тобі, піклуватися про мене. Амінь.

Молитва для збільшення віри

«Апостоли сказали Господу: Додай нам віри!» (Луки 17: 5).

Батько, навіть учні, які ходили з Ісусом, потребували зміцненню своєї віри. Ісус сказав їм, що якщо їхня віра була розміром з гірчичне зерно, вони могли б викорчувати дерева і руйнувати гори. Господи, мені потрібно більше віри, як учням. Збільши мою віру і зробіть мене двигуном гір. Вирости мою віру в Тебе одного, щоб я був міцний у Господі і готовий битися проти сумнівів, закладених ворогом. Господи, Додай мою віру! Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.