Молитва матері-одиначки

Господи, я молюся про Твоїй силі і керівництві, щоб забезпечити мене і моїх дітей.

Люблячий Господь, я знаю, що Ти визначив, що сім’ї складаються з двох батьків, але я залишаюся одна, без люблячого партнера, як мені хотілося б і майбутнього, яке здається самотнім і голим. Я молюся про Твоїй силі і керівництві, щоб забезпечити мене і моїх дітей, тому що я знаю, що мені не вдасться зробити це в поодинці. Я сподіваюся, що Ти, Отче, підтримаєш мене в цей важкий час прошу, щоб Ти підтримував мене Своєю праведною правою рукою, на кожному кроці шляху.

Заживи рани, які вразили моє серце, утіш мою душу і дозволь Твоєму скоєного спокою захистити мій розум. Прости мене за те, що я зробила неправильно, і за неправильний вибір, який я зробила. Дякую Тобі за те, що Твоє прощення таке ж широке, як океан, і що Ти не покладаєш на мене мої гріхи, але омив їх чистою дорогоцінною кров’ю мого Спасителя, Ісуса Христа, нашого Господа.

Даруй мені благодать і мудрість, коли я намагаюся виховати своїх дітей в страху і турботі про Господа в світі, який став настільки антагоністичним до всього, що пов’язано з Ісусом. Я відповідаю за свої фізичні і соціальні потреби, а також за свої духовні та емоційні потреби. Дай мені сили і бачення, щоб рухатися вперед в моєму житті, знаючи, що Ти обіцяв ніколи не залишати мене і не залишати мене – і подякувати Тобі за те, що Ти взяв на себе відповідальність за те, що годуєш і одягаєш нас всім, що нам потрібно, – я довіряю Тобі, Господь Ісус і дякую Тобі за Твої дорогоцінні обіцянки.

 ""

Я молюся, щоб Ти охороняв і захищав серця і уми дітей і щоб Ти зблизив нас і ми наближалися до Тебе. Забезпеч час, яке нам потрібно один з одним, щоб ми не розлучилися, а встановили любов і повагу один до одного протягом усього життя. Дай мені мужність і благодать, щоб протистояти труднощам, які неминуче зустрінуть мене як одного з батьків, і нехай моя філософія буде такою, що я покладу ВСІ свої турботи на Тебе, перш ніж спробую впоратися з цим своїми силами – знаючи, що Ти обіцяв нести все моє тягар і дати мені Твій досконалий спокій в моєму серці, коли мій розум залишається Тобі – це я прошу в ім’я Ісуса. амінь

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.