Три потужні молитви для позбавлення від бідності

Важливе значення має молитва.

Ніхто не хоче бути бідним і в нужді. Тим більше, коли потрібно утримувати сім’ю в цей важкий час.

Багатьом людям важко зараз. Всі намагаються втриматися фінансово в цьому світі. Одним це вдається, іншим ні.

Ви ніколи не замислювалися, чому це відбувається?

Важливе значення має молитва. Якщо людина вірить в те, що просить у Святих і Господа, то воно обов’язково збудеться

Тільки потрібно просити з вірою.

Благополуччя і багатство можна втратити якщо ведеш неправильний спосіб життя, не дотримуєшся загальноприйнятих людських правил.

Коли людина стала на істинний шлях і почав молиться, у нього через час стане все вийдуть і вернеться достаток.

Ці три молитви представлені нижче потрібно прочитати і постаратися це зробити з вірою.

1.Святой, Спиридон, слався! Ти за життя допомагав знедоленим і слабким, творив чудеса і рятував від злиднів. Ім’я твоє у всіх на вустах, бо ти допомагаєш і після своєї смерті. Молю і я тебе про допомогу. Захисти мене і сім’ю мою від бідності і потреби. Убережи і примножити мої фінанси, пішли мені достаток і багатство. Амінь.

 ""

2.Матронушка-Матінка, уповаю на тебе всім серцем і душею. Ти та, хто допомагає нужденним і заступається за бідних. Пішли мені в будинок достаток і достаток, але визволи мене від жадібності і гріхів усіляких, молю тебе про допомогу і прошу грошового достатку, щоб не було в моєму житті горя і бідності. Амінь. Амінь. Амінь.

3.Святий Микола Чудотворець, молю тебе про допомогу. Прошу будь до мене строгий, але справедливий, пішли мені достаток по вірі моїй, і вбережи від помилок. Дай мені мудрості, щоб грамотно розпоряджатися грошима, і притягнути можливості, які дарують мені фінансову свободу. Надіюсь на тебе, бо ти допомагаєш кожному прохачеві. Так прославитися ім’я твоє на віки віків. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!