Молитви для відновлення нормальних стосунків у сім’ї і захисту від диявола

Господь, я молюся, щоб Ваша любов завжди об'єднувала нас, в щасливі і сумні часи.

Молитва подяки

Небесний Батько, я схиляюся перед Тобою з подякою за сімейний дар, який ти мені дав. Дякую за моїх бабусь і дідусів, батьків, братів і сестер, дядьків, тіток, племінників і племінниць. Я молюся, щоб ваша любов завжди об’єднувала нас, в щасливі та сумні часи, у хвороби та здоров’я, у втраті роботи та просуванні по службі. Допоможіть нам завжди молитися один за одного і бажати один одному успіхів у наших зусиллях. Видаліть з наших сердець хоч краплю заздрості, щоб ми могли святкувати досягнення один одного. Амінь.

Молитва, для відновлення любові в сім’ї

Батько, Боже, я прошу твоєї допомоги у відновленні любові в нашій родині. Ми розійшлися через що стоять перед нами проблем. Ми хочемо знову об’єднатися. Ваша найбільша заповідь – це любов. Ти Бог любові. Нехай твоя любов поверне нас один до одного. Допоможіть нам простити помилки один одного, як ви вже простили нас, і не записувати помилки один одного. Будемо прагнути жити в мирі з усіма. Нехай ваша любов буде нашою спільною точкою дотику. Амінь.

 ""

Молитва про єднання

Король королів, я на колінах шукаю вашої допомоги в тому, як об’єднати мою сім’ю. Всі зайняті своїм життям. Ми віддалилися один від одного. Я бажаю сімейних пут, які у нас колись були. Господи, увійди та збери нас разом. Давайте разом будемо сміятися в радісні часи та разом плакати в сумні часи. Допоможи нам бути поруч один з одним, Господь. Амінь.

Захист від диявола

Всемогутній, спасибі за мою сім’ю. Це моя система підтримки в усьому, що я роблю. Дякую за ту єдність, яка у нас є. Я молюся, щоб Ви покрили нас могутньою кров’ю Вашого Сина, щоб диявол не порушив наш світ, тому що він бродить навколо в пошуках того, кого він може поглинути. Допоможіть нам підбадьорити один одного, поділившись своїм словом, в якому є все Ваші обіцянки. Моліться про силу один одного в моменти слабкості. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.