Цілюща молитва про допомогу в скрутну хвилину

Боже, помасти мене силою і наповни мене світом.

Молитва про цілющу силу

Небесний Батько, ти моя допомога в скрутну хвилину. Господи, мені так боляче, що я майже нічого не можу зробити. Я не знаю, що зі мною не так, і лікарі не можуть знайти в моєму тілі ніяких хвороб.

Батьку, допоможи мені. Нехай твоя цілюща сила наповнює моє тіло. Нехай вона тече в моїх клітинах, органах і душі. Очисть моє тіло і душу від усіх хвороб, натхнених демонами, і дай мені насолодитися божественним здоров’ям задля слави Твоєї святого імені, амінь.

Переможна молитва

Святий Боже, я буду співати про твою великої любові до мене. Сьогодні я проголошую вашу любов і вірність, навіть попри біль. О, Боже, помасти мене силою і наповни мене світом. Господи, тримай мене своїм праведним правою рукою, поки я видужую.

Будьте для мене джерелом підтримки кожен раз, коли я відчуваю, що здаюся через занадто сильного болю. Заглушіть настирливий голос ворога, коли він намагається відчути мій розум сумнівом і страхом. Нагадайте мені про ваших обіцянках зцілення, щоб я міг продовжувати боротися в цій боротьбі віри та ходити в перемозі. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Я буду жити молитвою

Господь, ти послав свого Сина, Ісуса, прийти та заплатити за моє зцілення; отже, ця хвороба – не моя доля. Я не помру через цю хворобу. Я буду жити, щоб звіщати славні справи, які зробив Господь. Кожен орган і функція мого тіла узгоджуються зі словом Божим.

Почніть працювати за первісною схемою. Хвороба, повернися в табір ворога, до якого ти належиш, і не повертайся в ім’я Ісуса. Я говорю про зцілення за кожною функцією мого тіла. В ім’я Ісуса, амінь.

Цілюща молитва і про допомогу в скрутну хвилину

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.