Молитви, коли ви зазнали невдачі в житті і ні до кого звернутися. Читайте з вірою!

Господи, Змести наші переслідують невдачі та помилки незмінною істиною Твоєю всюдисущої та безумовної любові.

Молитва, коли ви усвідомили невдачу в житті

Бог мого порятуноку, Ти мій Спаситель і Визволитель. Ви рятуєте мене, коли я в біді. Ти моя надія посеред невдач. Я смиренно приходжу до Тебе, відмовляючись від своїх страхів, сумнівів і тривог. Виправ мене, коли моя віра коливається, і знову потішив мене Твоєї істиною. Дай мені сміливості знову піднятися після того, як я зазнав поразки.

Нехай Ваші обіцянки вселять в мене впевненість, необхідну для продовження руху вперед і досягнення мети мого життя. Амінь.

Молитва про наполегливість-20

Наполегливість під своєчасною захисної молитви
Батько, наш Бог, Ти наш Захисник і наш Утішитель. В наші найважчі моменти Ви щиро стежте за тим, щоб ми не зіткнулися ні з чим, за межами наших можливостей. Коли ми стикаємося з негараздами, Ви гарантуєте нам допомогу, щоб ми могли вистояти. А коли стає нестерпно, Ви своєчасно надаєте нам допомогу.

Допоможіть нам прийняти цю істину близько до серця та інстинктивно покладатися на Тебе. За часів труднощів дайте нам можливість проявляти наполегливість, продовжувати домагатися наших цілей і ніколи не здаватися. Амінь.

 ""

Молитва про стійкість-21

Укріплений моєї молитвою Творця
Мій Творець, Ти Творець неба і землі. Своїм словом Ти сотворив небо. Своїм диханням Ти створив зірки. Ти Всемогутній. Вашій силі немає рівних. Не дозволяйте мені забути цю істину, коли я постаю перед труднощами. Не упускайте це з голови, коли я стикаюся з негараздами.

Навчіть мене не турбувати, здавалося б, нездоланні проблеми, і допоможіть мені не відволікатися від непереборних труднощів. Моя допомога виходить від Тебе, мій Творець. Амінь.

Молитва про стійкість-22

Підбадьорена Богом Наша підтримує молитва
Дорогий Господь, Ти наш Люблячий Бог і Підтримуючий. Ви ніколи не дозволите нам повністю зазнати невдачі. Ви не дозволите нам бути переможеними нашими страхами, тому що ви з любов’ю дбаєте про наше щастя.

Подолайте наші страхи та сумніви радістю та впевненістю, які приносять Твої обіцянки. Змести наші переслідують невдачі та помилки незмінною істиною Твоєю всюдисущої та безумовної любові. Оновлення та знову сфокусуйте наші уми на Тебе, щоб у нас були сили стояти на своєму в ім’я Твоє. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.