Молитви про багатство і процвітання в цій важкій життя. Читайте душевно і з вірою в серці!

Вірний Батько, я прошу вас обдарувати мій бізнес фінансовим достатком. Дозвольте мені процвітати і виробляти багатство.

Молитва про економічні можливості

Господь і годувальник, я дякую Тобі за те, що ти дав мені таланти та дари, які допоможуть мені досягти успіху в моїх ділових починаннях. Я дякую вам за надані мені економічні можливості, щоб я міг використовувати свої знання і ваші дари повною мірою.

Допоможіть мені продовжувати рости та розвивати свої навички та розуміння, щоб мій бізнес процвітав. Я захоплююся і схиляюся перед вами за те, що ви здатні досягти набагато більшого, ніж мої найсміливіші уявлення. Амінь.

Моя ділова молитва

Вірний Батько, я прошу вас обдарувати мій бізнес фінансовим достатком. Дозвольте мені процвітати та виробляти багатство. Дякую вам за те, що ви мені дали – найголовніше, за вашу користь. Я покладаюся на тебе як на мій єдине джерело всього сущого. Дякую вам за енергію, за гарне ділове чуття і за хороший продукт.

Дякую вам, що надії благочестивих здійсняться. Допоможіть мені жити розумно і застосовувати розумні принципи в моїх ділових відносинах. Амінь.

 ""

Молитва про багатство без печалі

Добрий і милосердний Бог, я знаю, що є люди, які досягають успіху, не довіряючи тобі та навіть не знаючи тебе. І все ж їх успіх часто руйнує їх життя. Вони стикаються зі стресом, проблемами зі здоров’ям і проблемами в шлюбі та з дітьми. Їх багатство дорого їм обійшлося.

Я дякую вам за те, що ваше слово вчить мене, що благословення Господа робить людину багатою, і ви не додаєте до нього печалі. Бажаю мені процвітання на вашому шляху не тільки в моєму бізнесі, але і в моїй родині, в моєму дусі та тілі. Амінь.

Кроки до молитви про процвітання

Повелитель достатку, будь ласка, веди мене по стопах до процвітання. Я знаю, що перший крок – це визнати, що я розпоряджаюся вашими фінансами. Це не мої гроші. Це ваше! Допоможіть мені відволіктися від світосприйняття фінансів.

Допоможіть мені зрозуміти, що мені не належить те, що у мене є – це ваше, і я розпорядник. Я зберігаю те, що ви мені довірили. Ви дали мені те, що у мене є зараз, тому я можу навчитися довіряти вам свої ресурси. Я дякую вам за те, що, зробивши це, ви зробите мені процвітання. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.