Молитви, які допоможуть залучити добробут. Читайте з вірою

Жалісливий Бог, я смиренно прошу Тебе забрати всі мої турботи. Дозволь мені відчути Твої люблячі руки навколо мене.

Молитва Отця Милосердя

Отець милосердя, жоден батько не захоче бачити страждання свого сина. Ти милосердний і могутній Батько, і я вірю, що Ти плануєш для мене щось більше, ніж мої фінансові проблеми. Як мій Батько, я знаю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Освіти мене Своєю божественною милістю, щоб я міг подолати цю боротьбу, в якій я перебуваю. Я тримаюся за Твою любов до мене і щиро молюся, щоб Ти був зі мною через це. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-13

Обійми мене міцніше, молитва
Боже, наш годувальник, я приходжу до Тебе з порожніми руками, повністю вірячи, що Ти допоможеш мені в моїй ситуації. Ти мій головний годувальник, і ця фінансова боротьба – ніщо в порівнянні з тобою.

Я відчуваю себе самотнім прямо зараз, і я молю, щоб Ти міцно тримав мене в цей час. Бувають дні, коли я хочу здатися, але я знаю, що Ти цього не хочеш. Тримай ноги на землі, щоб не втратити контроль над своїм життям. Я вірю, що Ти завжди зі мною. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-14

Молитва про чудесну силу
Милостивий Бог, я закликаю Твоє ім’я до благодаті та достатку. Мене кидає виклик моя фінансова нестабільність, яка призводить до нескінченної безлічі інших проблем.

Мені потрібна Твоя чудова сила, щоб втрутитися, щоб я міг отримати фінансове благословення, в якому я дійсно потребую. Ваша сила має здатність витягнути мене з цієї ситуації, і в ім’я Твого я вірю, що це не триватиме довше, ніж я можу винести. Амінь.

в
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-15

Залишся зі мною, молитва
Святий Боже, Ти сказав, що мені не потрібно турбуватися про те, що я буду носити, пити або є, тому що Ти знаєш, що мені потрібно. У цей момент я намагаюся не турбуватися, і мені щиро потрібно відчути Твою присутність.

Ви все знаєте. Ти єдиний, хто може мені допомогти в цій ситуації. Залишся зі мною і зроби Себе відомим в моєму житті. Я вірю тільки в Тебе і тільки в Тебе. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-16

Підсилюйте мою духовну молитву
Жалісливий Бог, я смиренно прошу Тебе забрати всі мої турботи. Дозволь мені відчути Твої люблячі руки навколо мене. Я турбуюся і турбуюся, тому що мої фінансові проблеми продовжують рости та рости. Мене вражає все, що відбувається.

Мій дух слабкий. Надихнувшись мій дух, щоб я міг з упевненістю прийняти ці виклики, знаючи, що ви в кінцевому підсумку надасте мені те, що мені потрібно. Я передаю цю проблему в Ваші руки. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.