4 надихаючих молитов, щоб пішла смуток і печаль. Читайте з вірою в серці

Господи, все розраду виходить від вас, ви - джерело самого життя. У мене немає іншої надії.

У житті багато моментів, які ламають нас емоційно та змушують сумніватися в великому плані Бога в нашому житті. Ці підіймає молитви для сумних сердець нагадають вам про обіцянки Бога і нагадають вам про Його доброту.

Сумна серцева молитва

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що Ти Бог всього розради та радості. Я молюся, щоб ви послали свій дух, щоб підняти моє сумне серце. Посвіти зігрівальним променям свого світла на моє холодне серце. Твоя любов може розтопити печаль і перетворити мене радістю. Твоя любов вище мого розуміння.

Ваша любов може полегшити будь-який страх. Я молюся, щоб ця любов наповнилася цією любов’ю у всіх аспектах мого серця, розуму і духу. Немає нічого, що могло б розлучити мене з твоєю любов’ю. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва нескінченної благодаті

Боже всякої благодаті, ти показав свою вірність своєму народові протягом поколінь. Дякую вам за те, що, хоча зараз моє серце важко, ви не залишили мене. Ваш запас благодаті для мене величезний, я ніколи не вичерпаю вашу любов. Можу я прийти до вас і знайти відпочинок від тягот, які мене обтяжують.

У цьому відпочинку я молюся, щоб моє серце стало легше. Чи можу я випробувати силу вашої любові, щоб змінити моє життя. Хай буде з моїм духом благодать Господа Ісуса Христа. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про подолання печалі

Отець вічності, я дякую Тобі за те, що ти постійно даруєш своїм дітям добрі дари. Ви знаєте печаль, яку я відчуваю наразі, і я прошу вас дати мені саме те, що мені потрібно, щоб подолати цю печаль. Я дивлюся на твій престол милосердя, щоб позбутися від мого болю. Коли я схиляю коліна перед тобою, я молюся, щоб ти почув мій крик і зцілив моє серце.

Все розраду виходить від вас, ви – джерело самого життя. У мене немає іншої надії, крім тебе, спасибі, що ти мене ніколи не підведеш. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про присутність Бога

Люблячий Бога, я дякую Тобі за те, що ти пообіцяв, що ніколи не залишиш мене і не покинеш мене. Хоча моє серце здається далеким і холодним, я знаю, що ти поруч зі мною. Я прошу, щоб ваша присутність пом’якшило моє серце. Я хвалю тебе за те, що ти врятував мене від смерті своєю чудовою любов’ю.

Як пастир, ти ведеш мене і забезпечуєш мене, я прошу тебе надати всі, що мені потрібно в цій ситуації. У світлі вашого дивної присутності я молюся, щоб мої уста будуть розповідати про вашу славу. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.