Потужні молитви про віру і надію на Бога. Читайте душевно і з вірою в серці

Ці потужні молитви про віру і надію на Бога нагадають нам про те, що потрібно шукати рішення у Господа.

Молитва Богу Можливого

Батько, чудотворець, я надіюсь і вірю в Тебе, бо знаю, що з Тобою немає нічого неможливого. Так само, як Ти сказав Сарі про прийдешнє народження Ісаака, я знаю, що Ти поступишся дорогу, коли шляху немає. Ви воскресили Лазаря з мертвих. Ви знову зробили сухі кістки плоттю, а потім змусили дихання входити в них. Батько, Ти дбаєш про Своїх людей, і за це я хвалю Тебе.

Сьогодні ти такий же Бог, яким був тоді. Я вірю в силу Твоєї руки. Я вірю в Ваше втручання. Мій розум змусив замовкнути критиків. Я не чую невіруючих. Все, що я чую, це Тебе, мій Батько. Що може мені зашкодити, якщо я піду з Тобою? Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва за моє невір’я

Ісус, мій Спаситель, Ти зійшов на землю, щоб врятувати мене, і сказав мені вірити в Тебе. Ви сказали, що з вірою я можу навіть сказати горі: «Іди, кинься в море», і це буде зроблено. Мій розум знає, що якщо я вірю, довіряю і вірю в Тебе, я отримаю все, про що прошу, у Твоє святе ім’я.

Я вірю в Тебе, Ісус. Я вірю, що Ти Господь. Ти Бог Всевишній. Ви Творець Неба і Землі. Зітри мої сумніви, Ісус. Прибери все це. Допоможіть моєму невірству. Я віддаю себе в Твої праведні руки. Амінь.

Молитва про непохитному довірі

Боже, моя Сила, я уповаю на Тебе. Ти ніколи не залишав тих, хто шукає Тебе. Ти ніколи мене не підводив. Я знаю, що Ти ніколи мене не підведеш, тому що моє життя до сих пір була свідченням Твого величі. Зліпи мене в Твій образ і тримай мене ближче до себе. Покажи мені, як стати зрілим християнином і поліпшити своє ходіння по вірі.

Зміцни мою довіру до Тебе, щоб воно ніколи не похитнулося, з якими б битвами я ні зіткнувся на цій землі. Я заявляю, що моя вірність Вам завжди буде сильною. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.