Молитви подяки. Просіть Господа в рішенні своїх проблем. Читається з вірою в серці

Господи, я дякую Тобі за цей особливий період. Ми збираємося з захопленням в серцях. Ми постійно присвячуємо себе вченню апостолів.

Благословенний Батько, навіть коли Твій Син знав, що настав Його ця година, що Він піде з цього світу до Тебе на небесах, полюбивши Своїх (учнів), які були в цьому світі, Ти полюбив їх до кінця.

Під час вечері диявол уже вклав у серце Юди зраду Ісуса, але Ти все ж дозволив своєму Синові вмерти, щоб Він міг воскреснути та виконати закон і врятувати нас від вічного осуду! Дякую Тобі за те, що любиш нас так сильно, Батько, Амінь.
Іоанна 13: 1-4

Господи, я дякую Тобі за цей особливий період. Ми збираємося з захопленням в серцях. Ми постійно присвячуємо себе вченню апостолів і спілкуванню, заломлення хліба і молитві. Господь, ми присвячуємо себе куштування Твого тіла і Твоєї крові, як підбадьорюють нас Писання. Ми беремо участь у цьому, щоб цінувати той факт, що у нас є життя в Тобі, тільки завдяки Твоїй самовідданій жертві, амінь.
діяння 2:42

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Святий Боже, я молюся про те, щоб день у день ми продовжували одностайно в церкві та переломлює хліб від хати до хати. Нехай Євхаристія стане приводом, що об’єднує нас, коли ми розмірковуємо про жертву, яку Ти приніс для нас. Зійдемося разом з радістю і щирістю серця, вихваляючи Тебе за все, що Ти для нас зробив. Ми дякуємо Тобі за таку любов до нас, що Ти віддав за нас Свого єдиного Сина, амінь.
Дії 2: 46-47

Боже, чаша благословення, яку ми благословляємо на Вечері Господній, – це приношення крові Христа. Хліб, який ми ламаємо, – це приношення тіла Христового. Оскільки є один хліб, ми, багато, вірянині, об’єднані в одне тіло, бо всі ми їмо від одного хліба, який уособлює Тіло Христове. Ми дякуємо Тобі за Твоє тіло, і ми дякуємо Тобі за Твою кров, яка об’єднує нас, Амінь.
1 Коринтян 10: 16-17

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.