Молитва, що захищає від усіх бід. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, вбережи мене від усіх бід. Дай мені мудрість і далекоглядність, щоб уникнути неправильних рішень.

Молитва про фінансове благополуччя

Всемогутній Батько, Ти Своїм словом вчиш нас бути добрими розпорядниками грошей. Проте, моє фінансове становище здається жахливим. Кожен раз, коли мені здається, що я просуваюсь вперед, я потрапляю в якесь лихо, яке піддає мене фінансового стресу. Я хочу бути фінансово стабільним, Господь, щоб я міг бути хорошим свідком для своєї родини та матеріально допомагати своєму сусідові. Тому молю про удачу і матеріальної сили. Зберігайте і підтримуйте мій будинок, автомобіль і місце роботи, щоб я міг максимально використовувати кожен зароблений долар. Допоможи мені краще розпоряджатися грошима, щоб я міг краще служити Тобі. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва, щоб уникнути лиха

Праведний Спаситель, мені так часто здається, що нещастя переслідують мене. Що ще гірше, здається, що нечестиві процвітають, а Твій слуга пригнічений. Я не знаю, чи зможу я впоратися з черговою невдачею. Тому вбережи мене від усіх бід. Дай мені мудрість і далекоглядність, щоб уникнути неправильних рішень і поставити себе на місце більш успішного. Дай Боже мені цю молитву. Амінь.

Молитва про прихильність

Батько Вічний, дозволь мені сміливо підійти до Твого престолу благодаті та просити про Твою прихильності. Я прошу Тебе, проклади мій шлях переді мною. Намалюйте мої кроки, щоб я міг йти у Твоєму благословенному світі. Пошліть Свою шляхову милість, щоб зберегти мене у всіх моїх приїзди та від’їзди. Безсумнівно, Ваша милість буде супроводжувати мене навіть в найпохмуріші моменти мого життя. Тому не відвертайся від мене, але продовжуй посміхатися мені, щоб інші могли побачити Твої чудові справи в моєму житті та прославити Твоє ім’я. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!