Молитви – прохання до Господа. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, Твоє слово велить мені ні про що не турбуватися, але в усьому, за допомогою молитви та прохання, з подякою я повинен передати свої прохання Тобі.

Ісая 26: 3

Святий Боже, я вірю в Тебе, бо Ти мій могутній Бог. Я знаю, що Ти будеш тримати мене в повному спокої, бо мій розум непохитний, Ти в моєму фокусі та Ти моє все. Я присвячую цей день Тобі та проголошую світ в моєму розумі, моєму серці та моєму житті. Я молюся, щоб я відчув Твій досконалий спокій в кожному середовищі, в яку я потрапляю сьогодні, Амінь.

2 Тимофія 1: 7

Дорогий Батько, Ти дав мені не духу страху, але дух сили, любові та самодисципліни! Господь, я не буду нічого боятися сьогодні, тому що страх виходить не від Тебе. Замість цього я вибираю ходити в силі, через Тебе я маю владу над своїми обставинами. Я також вважаю за краще ходити в любові, навіть коли я оточений тими, хто мене ненавидить, бо я хочу бути відображенням Тебе всюди, я йду, Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Филип’янам 4: 6-7

Боже, я вирішую почати свій ранок молитвою прямо зараз, тому що Твоє слово велить мені ні про що не турбуватися, але в усьому, за допомогою молитви та прохання, з подякою я повинен передати свої прохання Тобі. І мир Божий, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі! Господь, я уявляю все перед Тобою, бо я Твій навіки, амінь.

1 Хронік 4:10

Прекрасний Сущий на Небесах, свято і дорогоцінне Твоє Ім’я! Сьогодні вранці я молюся молитвою Іабеса з 1-й книзі Хронік: “О, якби Ти благословив мене і розширив мою територію! Нехай Твоя рука буде зі мною і вбереже мене від шкоди, щоб я був вільний від болю “. Батько, я молюся, щоб я відчував на собі Твою руку, коли я терплю цей день, я молю, щоб Твої благословення проявилися в моєму житті, амінь.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.