Молитва, щоб забезпечити потреби своєї сім’ї у важкі часи

У ці важкі часи нелегко зводити кінці з кінцями і забезпечити сім'ю. Моліться і Господь покаже як впоратися з цією проблемою.

Люблячий Господь, Ти – Той, хто дає ластівці своє гніздо і фарбує придорожні квіти такими яскравими квітами, і я знаю, що якщо Ти так з любов’ю дбаєш про птахів небесних і польових квітах, наскільки більше Ти любляча доброта вилилася на кожного з твоїх дітей.

Господь, я знаю цю істину і довіряю Твоєму Слову істини, але я також знаю, що ми, Твої діти, повинні жити вірою, подібно до птахів і квітам, не прагнучи зробити все самі, а скоріше довіряючи Твоєму забезпечення.

Господи, в ці важкі часи ми стикаємося з багатьма труднощами. Я знаю, що багатьом іншим сім’ям також важко зводити кінці з кінцями, і часом не можна зрозуміти Твої слова в задоволенні всіх наших потреб. Але, Господи, будь ласка, заспокой мої неспокійні думки і допоможи мені задовольнити всі мої сімейні потреби в Тобі.

Дякую Тобі, Господь, за те, що Ти забезпечив всі наші потреби в минулому, і дай мені благодать, щоб покласти всі мої ноші на Твої плечі, знаючи, що ми набагато дорожче Тобі, ніж птиці повітря і польові квіти.

Дозволь мені довіритися Тобі і не боятися в ці важкі часи. В ім’я Ісуса я молюся. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.