(Відео) Молитва – пісня “Ти прости нас Господь “

Щоб ваші діти росли та не відали зла - не шкодуйте для них не любові ні тепла!

Будь-яка людина не безгрішна. Протягом свого життя, багато людей роблять гріхи та всі вони потребують прощення.

Якщо ви вірите і просите про прощення вчинених гріхів з чистим серцем – Господь простить.

Потрібно прочитати молитви перед тим як звертатися за прощенням гріхів до Бога. Завжди необхідно пам’ятати про те, що Господь нас любить, адже ми діти його. Для порятунку нас він послав Ісуса. Йому довелося пройти через всі муки, щоб врятувати нас.

Не робіть поганих справ, щоб виконувати заповіді Божі.

Щоб ваші діти росли та не відали зла – не шкодуйте для них не любові ні тепла!

Господь простить гріхи та відпустити гріхи.

Помоліться – прослухайте цю молитву – пісню і вдумайтеся в слова пісні. Постарайтеся прожити залишок відведеної вам Богом життя з гідністю і дотримуючись вчення Ісуса – люби ближнього як самого себе.

Відео: пісня – молитва “Ти прости нас Господь”

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.