Молитви про відновлення відносин з сином і про усунення його залежності від психотропних речовин

Господи, допоможи нам бути щирими та послідовними.

Молитва про гнівне відношення

Бог, наш син почав спілкуватися з нами негативно. Він сперечається, відсторонюється і демонструє гнів і обурення. Батько, ти знаєш, як сильно ми бажаємо миру в нашому домі. Будь ласка, допоможіть нам м’яко відповісти йому і повідомити про нашу турботу про нього. Допоможіть нам бути щирими та послідовними. І відновити мир всередині нього і між нами, ми молимося. Амінь.

Молитва за заблукалого сина

Боже милосердя, мій син збився зі шляху – будь ласка, поверни його. Допоможіть мені зрозуміти різницю між тим, щоб допомагати йому і дозволяти йому безвідповідально поводитися. Допоможіть мені правильно відповісти, коли він грубий, маніпулює чи вимагає. Господи, довіряю його Твоєї турботі. Я покладаюся на Тебе і на Твою милість. Приведи його до Себе і вибери з цього сезону заблукалих. Амінь.

 ""

Молитва про погане рішеннях

Отець вічності, мене часто лякають погані рішення, які приймає мій син. Він витрачає свій потенціал і можливості, підриваючи здорову і продуктивну життя. Допоможи мені пам’ятати, що спокутування ніколи не пізно. Допоможіть мені дізнатися, коли пропонувати конструктивні пропозиції, а коли просто мовчати. Допоможіть мені продемонструвати тверді обмеження, але водночас проявити безумовну любов і підтримку. Амінь.

Молитва за сина із залежністю

Вірний, я приношу до Тебе мого сина, який піддався залежності. Я так розчарований і засмучений. Коли я спілкуюся з ним, допоможіть мені уникнути звинувачень, засудження або критики. Допоможіть мені дізнатися, коли і як правильно втрутитися. Допоможіть моєму синові усвідомити негативні наслідки його зловживання психоактивними речовинами. Покажи мені, як допомогти йому отримати необхідну допомогу. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.