Молитви про мудрість моєї свекрухи, її заміжжя, кар’єрі і відносинах з Богом

В наші дні шлюб не завжди в пошані, і все ж мене надихає те, що мої родичі чоловіка залишилися разом.

Молитва про заміжжя свекрухи

О Боже, мій Хранитель обіцянок, Ти такий хороший, що забезпечив людство шлюбом. В наші дні шлюб не завжди в пошані, і все ж мене надихає те, що мої родичі чоловіка залишилися разом. Я молюся, щоб вони тільки ставали сильнішими разом, щоб, хоча їх особи стали зазначеними віком, їх любов зберігала їх молодими. Я прошу, щоб вони та далі були прикладом для мене і моєї дружини в нашому шлюбі. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про кар’єру свекрухи

Боже, наш Великий Годувальник, дякую Тобі за те, що Ти відводиш кожному з нас своє місце для нашого блага. Спасибі, що моя свекруха знаходиться в положенні, в якому вона може зробити кар’єру. Я прошу Тебе надати їй послугу на тій посаді, яку вона займає на своїй роботі. Дайте їй належний рівень відданості завданням, які у неї є, щоб вона могла поважати положення і навички, якими Ви її обдарували. Спасибі за те, що направили її кроки. Амінь.

 ""

Молитва про відносини моєї свекрухи з Богом

Бог непохитної вірності, я прошу Тебе ще більше відкрити Себе моєї свекрухи. Ви відкрили Себе у творінні, і Ви відкрили Себе у Своєму Слові. Я також знаю, що Твій народ любить Тебе, бо Ти спочатку полюбив нас. Я прошу, щоб Ти посилив любов моєї свекрухи до Тебе і Твого Слова. Нехай це сяє в усіх аспектах її життя. Дайте їй глибоку любов до Вас і міцний розпорядок проведення з Вами часу. Хай буде у неї таке очевидна якість благочестя у всьому, що вона робить. Амінь.

Молитва про мудрість для моєї свекрухи

Господь, наш Миротворець, Ти – Бог, що дає Своїм дітям добрі дари. Прошу Тебе дати мудрість моєї свекрухи. Господь дасть їй можливість приймати розумні рішення в ті часи, коли потрібно проникливість. У разі конфлікту я прошу, щоб вона справедливо вирішила, що правильно, а що ні. Допоможіть їй бути миротворцем і тим, хто об’єднує людей. Дякую Тобі за приклад, який Ти показав нам в Ісусі, який примирив нас з Тобою Своєю смертю. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.