Молитви коли ви опинилися в безвихідній ситуації

Господи, я відчуваю себе безпорадним перед лицем обставин. У важкі часи почуй мій крик і вбережи мене від усіх бід.

Якщо ви відчуваєте, що наразі опинилися в безвихідній ситуації, найкраще звернутися до Ісуса. Ось хороші молитви для безвихідних ситуацій.

Прапор переможної молитви

Господи, я відчуваю себе безпорадним перед лицем обставин. У важкі часи почуй мій крик і вбережи мене від усіх бід. Пішли допомогу з небес і зміцни мене. Я знаю, що Ти врятуєш мене і відповіси мені. Я встану і твердо встану. Я дякую і хвалю Тебе, мій Бог. Амінь.

Все можливо – Молитва

Небесний Батько, я в розпачі, будь ласка, вислухай мою молитву. З людиною це може бути неможливо, але з Богом все можливо. Будь ласка, здійсніть всі мої плани в життя, перевірте площадку ці перешкоди та зробіть мій шлях гладким. Дякую Тобі за те, що ти відповів на всі мої молитви та вжив заходів, щоб принести мені перемогу з Твоєї великою силою. Я хвалюся ім’ям Господа Бога мого. Амінь.

Молитва: відхилити ці стріли

Боже, спаси мене з цієї небезпечної ситуації. Відбий ці стріли, націлені на мене. Підніміться до влади. Нехай Твоя сильна права рука підніме мене в безпечне місце. Дякую Вам за задоволення мого прохання. Всевишній, я знаю, що Твоя незмінна любов не дасть мені спіткнутися. Дякую за Твої вічні благословення і радість Твого присутності. Амінь.

 ""

Спільна молитва про особливий намір

Бог щедрий і обіцяє виконаної доброти. Благослови неодмінно. Ви відповідаєте відповідно до наших інтересів. Я шукаю Твоєї мудрості та твоєї прихильності, коли я виступаю перед тобою з цим молитовним проханням. (Назвіть ваше власний намір.) Якщо це буде краще для мене, я молю, щоб Ти даєш більшу це бажання. Якщо це щось, що дійсно може покращити моє життя і принести радість і наповнення моєму житті, тоді надайте мені ресурси та можливості, щоб це відбулося. Не відмовляйте собі в милості та не відкладайте. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.