Молитви про добрих, спокійних і хороших снах

Дорогий Господь, я розумію, що Ти спілкуєшся з нами через бачення і сни, але іноді ці сни забуваються.

Діяння 2:17

Небесний Батько, я стою на Твоєму Слові, яке говорить в останні дні: Ти надихнеш Свій Дух на всіх людей.

Ви говорите, що людям похилого віку сняться сни. Отже, прямо зараз, Батько, ми молимося про звільнення снів і видінь, що стосуються планів, які у Тебе є для нас.

Коли ми наближаємося до останнього і заключного дня, я молюся, щоб вилився Твій Дух, щоб сини та дочки пророкували, юнаки бачили бачення, а люди похилого віку бачили сни. Амінь.

Данило 1:17

Дорогий Господь, я розумію, що Ти спілкуєшся з нами через бачення і сни, але іноді ці сни забуваються. Прямо зараз я молюся проти планів ворога, який хоче, щоб я забув свої мрії.

Я визнаю, що це духовна атака, і молюся згідно Слову Данила, щоб я зрозумів всі види видінь.

Я молюся в всемогутнє ім’я Ісуса. Амінь.

Псалом 138: 8а, Ісая 55: 11а

Дорогий Батько, я прошу, щоб Ти активував світло моїх добрих снів.

Я молюся, щоб збулися всі хороші мрії, щоб я міг здійснити все, що Ти приготував мені.

Я молюся, щоб ті мрії, які ховаються в царстві духа, були звільнені прямо зараз, в ім’я Ісуса, щоб мої благословення і чудеса були прийняті.

Я молю, Господь, щоб Твоє Слово ніколи не повернулося недійсним. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.