Молитви, для зцілення ближнього, і щоб пішла біль з серця

Господь, Твоє Слово говорить про обіцянки зцілення і відновлення, і я дякую Тобі за чудеса, які Ти робиш сьогодні.

Коротка молитва зцілення для друзів

Господь, Твоє Слово говорить про обіцянки зцілення і відновлення, і я дякую Тобі за чудеса, які Ти робиш сьогодні. Сьогодні я претендую на ці обіцянки перед моїм другом. Я вірю в цілющу силу віри і молитви і прошу Тебе почати свою могутню роботу в житті мого друга. Будь ласка, оточи мою подругу надприродним світом і силою і дай їй віру в те, що все можливо для Тебе. Захисти її від брехні і зневіри сатани і нехай почнеться її чудесне зцілення. Амінь.

Молитва про зцілення і благодаті

Дорогий Бог, Ми визнаємо нашу потребу в Тобі сьогодні. Нам потрібно Твоє зцілення і Ти. Нам потрібна надія. Нам потрібно нагадати, що Ти любиш нас, постійно, сильно, повністю. Прости нас за те, що ми намагалися виправити ситуацію самостійно. Прости нас за те, що ми забули, як сильно Ти нам потрібен, вище всіх і всього іншого. Ми приходимо до Тебе і приносимо Тобі наше прохання про зцілення. Ти бачиш, там де ніхто не може повністю побачити або зрозуміти. Ти знаєш біль, яку ми понесли. Тягар, турботи Ти знаєш, коли ми повинні бути звільнені від них.

Ми просимо Твого зцілення і благодаті для кожної рани, до кожного болю в серці. Спасибі, що Ти здатний зробити набагато більше, ніж ми могли собі уявити. Дякую за Твою могутню силу, яка діє. Ми звертаємося до Тебе і знаємо, що Ти відновлюєш і виліковуєш кожну людину, яка з вірою Тобі молиться. Спасибі, що Ти ніколи відкинув нашу біль і страждання. Ми любимо Тебе. Ти потрібен нам сьогодні. В ім’я Ісуса, Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.