Молитви про мудрість рішень і незмінною любові Господа до вас. Читається з вірою в серці

Милостивий Отець, мені потрібно прийняти ряд важливих рішень. Будь ласка, зверніть мене і дайте мені божественну мудрість в знанні того, що робити.

Молитва проти несправедливих звинувачень

Господь і Суддя землі, я хвалю Тебе всім серцем. Я ніколи не забуду все хороше, що Ти для мене робиш. Я дякую Тобі за те, що ти врятував мене з цієї правової ситуації. Протидійте цим несправедливих звинувачень і зробіть правду очевидною. Поверни мене в суд.

Дякую Тобі за те, що увінчав мене Своєю любов’ю і ніжною ласкою. Ти наповнюєш моє життя хорошими речами. Ви даєте праведність і справедливість всім, з ким звертаються несправедливо. Спасибі, що увінчали мене любов’ю і ніжністю. Амінь.

Молитва, щоб Господь за вас заступився

Боже мій, моя допомога і моя сила, дякую Тобі за те, що ти прислухався до моїх відчайдушним молитвам. Спасибі, що не відхилили мою просьбу. Я знаю, що Ти виступиш на моєму боці та принесеш мені успіх в суді. Дякую Тобі за те, що подивився вниз з Твого небесного будинку.

Дякую Тобі за те, що почув мій крик. Будь ласка, звільніть мене від цих звинувачень. Я хвалю Тебе за те, що ти вічно сидиш на Троні та досить дбаєш про мене, щоб протягнути через час і простір від мого імені. Амінь.

 ""

Молитва про незмінну любов

Бог справедливий і могутній, славлю Тебе, бо Ти щедрий і милосердний. У своїй незмінній любові Ти до мене добрішим, ніж я того заслуговую. Твоя постійна любов до тих, хто боїться Тебе, так само висока, як небеса над землею. Ви ніжні й жалісливі до мене, як батько зі своїми дітьми.

Коли я йду в суд, я молю, щоб Ти взяв мене за руку і дав мені сказати слова. Допоможіть мені отримати задоволення від судді. Дозвольте це справа в мою користь. Амінь.

Молитва про мудрість рішень

Милостивий Отець, мені потрібно прийняти ряд важливих рішень у цій судовій справі. Будь ласка, зверніть мене і дайте мені божественну мудрість в знанні того, що робити. Допоможіть мені вирішити, якого роду судовий розгляд мені слід запросити, і кого я повинен викликати в якості свідків. Допоможіть мені укластися в терміни.

Допоможіть мені зібрати всі матеріали та свідків, які мені потрібні, щоб довести кожну частину моєї справи та спростувати іншу сторону. Допоможіть мені визначити, чи будуть мої докази прийняті в суд, щоб я міг виграти цю справу. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.