Молитви про план Божому для вас і шляхах, щоб досягти добробуту і щастя. Читайте з вірою!

Я знаю, що повинен утримувати свою мову від злих слів і мої уста від брехні. Ви сказали: відвернутися від зла і робити добро, шукати світу і працювати для його підтримки.

Молитва, щоб не потребувати ні в чому

Батько, Давець всіх благ, я хвалю Тебе за обіцянки Твого слова. Ви пообіцяли, що тим, хто довіряє вам, не бракуватиме в хорошому. Я спробую і подивлюся, що в тебе добре! Я висловлюю вам свою повагу до тих, хто боїться, що у вас є все, що їм потрібно.

Я буду хвалитися вашим ім’ям, тому що я вірю, що ви будете розвивати мій бізнес, робити його відомим і квітучим. Я скористаюся своїм успіхом, щоб розповісти про ваш велич і як свідчення вашої люблячої доброти. Амінь.

Молитва за Божим планом

Мій Господь і мій Бог, Твоє слово дає мені інструкції про те, як прожити довге і щасливе життя. Ви сказали, що я повинен утримувати свій язик від злих слів і мої вуста від брехні. Ви сказали: відвернутися від зла і робити добро, шукати світу і працювати для його підтримки.

Господь, я знаю, що коли я веду своє особисте життя і свої справи чесно і доброзичливо, я можу очікувати, що твої благословення будуть переслідувати мене. Дякую вам за перемогу в фінансах мого бізнесу. Амінь.

 ""

Молитва про кращий шлях

Про мій Бог, Який дає більш ніж достатньо, я знаю, що у тебе є найкращий шлях. Я знаю, що віра в себе або проходження світовій системі – це просто рецепт катастрофи. Я розумію, що моє життя не належить мені, і що я не зможу будувати успішні плани без вашої милостивої допомоги.

Я дякую вам за те, що є кращий спосіб вести мій бізнес, і це ваш шлях. Я не забуду віддати вам честь і похвалу, тому що саме ви даєте мені силу підняти цей бізнес на вершину. Амінь.

Здатність до молитви про багатство

Бог незліченних благословень, я визнаю Тебе як того, хто дає мені силу знайти багатство. Ви даєте мені можливість домогтися успіху – знання, плани, розуміння, ресурси та важливі контакти. Я знаю, що повинен багато працювати, слідувати вашим рекомендаціям і керуватися здоровим глуздом. Але, кінець кінцем, ви – джерело мого щастя.

Нехай мій квітучий бізнес стане свідченням того, як ви працюєте з тими, хто живе для вас. Благослови мою компанію і допоможи мені добре використовувати дані мені Богом здібності. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.