Молитви, коли здається, що вся надія втрачена і ви самотні. Читайте з вірою в серці!

Боже мій на небесах, все навколо мене розсипалося. Все піді мною звалилося. Усе горіло наді мною. А ти залишаєшся! Я кличу до Тебе врятувати мене.

Молитва віри при втраті будинку

Суверенний Бог, Ти даний притулок для моєї душі. Я вірю в Тебе, навіть коли обставини складаються. Я втратив свій будинок, і раптово речі, в яких я був упевнений, руйнуються навколо мене. Дай мені віру і сміливість зустріти завтрашній день.

Забезпечте мені нове місце для відпочинку і давайте кожен день мій хліб насущний. Я вірю в Тебе, бо знаю, що Ти приймеш мене сили. Амінь.

Молитва сили

Могутній Бог, Ти даєш сили слабким і надію безнадійним. Попри те, що у мене забирають мою роботу і джерело доходу, вірою я буду шукати у Тебе сили, необхідні, щоб знайти нову.

Господь, я дякую Тобі за те, як Ти працюєш в моєму житті, хоча на цей час важко побачити в цьому Твій план. Дай мені віру і довіру до Твоїм планам. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про силу перемагати

Мій Господь Бог, я дивлюся на Тебе за часів потреби. Ти сильний і могутній, Батько. У цей важкий час дай мені сили подолати. Я більш ніж переможець у Христі випробувань і негараздів цього світу.

В Тобі я тримаюся за свою вічну надію. Оживи ці кістки та вбережи мене від страху. В ім’я Ісуса, який переміг саму смерть. Амінь.

 ""

Молитва про силу за часів самотності

Батько Бог, Ти мій постійний супутник і джерело надії. Хоча я відчуваю себе абсолютно самотнім, Ти зі мною. Наполягати мене Свою волю упиратися в надії на Тебе. Батько, одного разу Ти приведеш мене у Свою царство зі своїм народом.

Більш того, як сказано у Твоєму Слові, я маю життя вічне, знаючи Тебе, єдиного істинного Бога та Ісуса Христа, Якого Ти послав. Я так вдячний за надію, яку я покладаю на Тебе. Амінь.

Молитва, коли здається, що вся надія втрачена

Боже мій на небесах, все навколо мене розсипалося. Все піді мною звалилося. Усе горіло наді мною. А ти залишаєшся! Я кличу до Тебе врятувати мене. Господь, Ти ніколи не підводив тих, хто сподівається на Твоє ім’я. В Ісусі Ти продемонстрував Свою величезну любов до мене.

Попри цю ілюзію безнадійності, дай мені сили сподіватися, тому що я знаю прийдешні дні слави. Я молюся в надії на Ісуса. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.