Молитви, щоб бути задоволеним в житті і про фінансовий диво. Читайте з вірою в серці!

Господи, я навчився бути задоволеним в будь-яких обставинах, в яких я перебуваю, особливо в умовах фінансової біди.

Молитва про фінансове диво

Бог, Ти мій скарб. Тут, на землі, легко стати матеріалістом, тому що там, де мій скарб, буде і моє серце. Я молюся, щоб мої витрати відображали мої цінності. Я молюся про те, щоб поважати Тебе своїми фінансами.

Мені потрібне фінансове диво прямо зараз, але Господь, я не ставлю свої фінанси вище Тебе, тому що любов до грошей – корінь всього зла! Я розміщую Тебе в центр свого серця і розуму. Амінь.

Молитва про піднесення

Чудовий Батько, я приходжу до Тебе сьогодні за своїм фінансовим дивом! Я звертаюся до Тебе, а не до людини, тому що саме у Тебе є все, що мені потрібно! Це Ти посилаєш бідність і багатство. Ви смиренні та прославляйте.

Ви контролюєте все і є постачальником всього, що потрібно! Звертаюся до Тебе за моїм фінансовим благополуччям, підіймаю Твоє ім’я за своє фінансове диво! Амінь.

 ""

Молитва про справедливість

Отець вічності, я приходжу до Твого престолу в пошуках справедливості стосовно мого економічного становища. Мій праведний Суддя, Ви знаєте, що це не моя справа. Прийміть мою справу і підтвердить мене. Я молюся, щоб ця несправедлива обставина ні до чого не привела і я звільнився від цих фінансових кіл.

Подивися, що зі мною відбувається, і приходь мені на допомогу. Станьте зі мною як моїм радником і дайте мені сили перемогти. Хвалю Тебе, тому що Ти завжди справедливий. Амінь.

Молитва, щоб бути задоволеним

Святий Боже, я дякую Тобі за те, що дав мені світ в моїх обставин. Я навчився бути задоволеним в будь-яких обставинах, в яких я перебуваю, особливо в умовах фінансової біди. Я знаю, як жити скромними засобами.

Я також знаю, що випробую, як це – жити в достатку. Батько, я можу робити все через Тебе, Який мене зміцнює! Я можу отримати та досягти фінансового чуда через Тебе, що зміцнює мене! Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.