Молитви за хороших співробітників і репутації. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господь, Могутній в силі, Ти дав мені фантастичну справу, і я намагаюся керувати ним відповідно до Твоїх шляхів. У міру зростання мені будуть потрібні нові співробітники.

Молитва за хороших співробітників

Господь, Могутній в силі, Ти дав мені фантастичну справу, і я намагаюся керувати ним відповідно до Твоїх шляхів. У міру зростання мені будуть потрібні нові співробітники. Мені потрібні чесні, надійні та віддані справі люди, які допоможуть досягти успіху в бізнесі.

Мені потрібні люди, які будуть залишатися поруч, тому я не витрачаю час на перенавчання людини за іншим для виконання одних і тих же завдань. Чому цих людей так важко знайти, Господь? Будь ласка, зверніть мене до тих, хто буде благословенням для роботи, і до тих, кого я зможу благословити натомість. Амінь.

Молитва про мудрість

Дорогоцінний Святий Дух, я приходжу до Тебе, щоб просити Твого благословення по кожному аспекту моїх планів з розвитку мого бізнесу. Господь, я молю, щоб Ти дав мені проникливість, необхідну для управління моєю компанією найбільш ефективним і дієвим способом.

Успішний підхід до розвитку бізнесу – робити те, що у вас добре виходить. З цієї причини я прошу, щоб Ти був милостивий до мене Свою мудрість і здібності. Амінь.

 ""

Молитва про благословення

Суверенний Господь, я виступаю перед Тобою від імені своєї справи. Мені потрібно виростити це, Господь. Ти – Той, хто благословив мене цією справою, і всі мої успіхи виходять з твоїх рук.

Біблія говорить мені, що Ти не відмовляєш своїм дітям ні в чому хороше. Господь, оскільки я планую розвивати свій бізнес, я прошу Твого благословення на мої плани. Амінь.

Молитва про репутацію

Ісус, мій Спаситель, дуже дякую Тобі за благословення мого бізнесу. Ісус, є так багато речей, які я хочу робити зі своєю компанією, але щоб це сталося, мені потрібне зростання. Я молюся, щоб Ти привернув в мій бізнес людей, які позитивно вплинули на нього.

Я сподіваюся, що коли я буду служити людям через свій бізнес, Ви будете використовувати їх, щоб розповідати іншим про мою роботу. Господи, я залишаю, як це буде виглядати та розігратися у Твоїх умілих руках. Будь ласка, використовуйте моїх клієнтів як один із засобів розвитку мого бізнесу. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.