Молитви до Господа за сина і як вірно і мудро з ним спілкуватися

Бог дав нам один з найбільших дарів - молитву.

Ми дуже любимо наших синів і бажаємо найбільших Божих благословень і керівництва в їх житті. Ми проводимо нескінченні години за турботою, навчанням, наданням допомоги, захистом і заохоченням того, що ми часто упускаємо один з найбільших ресурсів, які Бог дав нам для їх керівництва – молитву. Наведені нижче молитви за вашого сина охоплюють багато тем, такі як самооцінка, захист, чистота і мудрість.

Коли ви вимовляєте ці молитви, ви можете покласти свої турботи на Ісуса і знайти спокій у Божій милості і любові до свого сина!

Молитва Господу про сина

Господь, я молю, щоб мій син розвинув вічну перспективу і мету, а не земну. Допоможіть йому побачити життя – і кожен виклик – своїми очима, прагнучи і не боячись поділитися з іншими хорошими новинами про Ісуса, куди б він не йшов. Я молюся, щоб вони сконцентрували його увагу на речах вище, а не тільки на те, що тут відбувається, і щоб він був вкорінений і заснований на Твоєї любові. Я молюся, щоб він зрозумів, наскільки Ти любиш його, і перевершує всі знання, які вони придбають в школі. Я молюся, щоб він був наповнений Тобою з ранку до ночі.

Молитва про мудрість правильного спілкування з сином

Господь, Твоє Слово говорить: «Якщо комусь із вас бракує мудрості, він повинен запитати Бога, який щедро дає всім, не знайшовши вини, і це буде дано йому» (Якова 1: 5). Господи, мені потрібна така мудрість, щоб знати, коли говорити з моїм сином, а коли мовчати. «Не дозволяй ніяким нездоровим розмовам, лекціям, засудженням або звинуваченнями виходити з моїх вуст, але тільки те, що корисно для мого сина відповідно до його потреб, щоб це могло принести користь тим, хто слухає» (Еф. 4:29). Дозволь мені також «швидко слухати, повільно говорити і повільно сердитися, тому що мій гнів не приносить праведного життя, яке бажає Бог» (Якова 1:19).

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.