Молитви про надію в цьому житті і хорошому настрої. Читайте з вірою в серці

Господи, розпали вогонь в моєму серці, щоб я знову пізнав радість і щастя. Хай буде твоє ім'я піднесусь на небі та на землі.

Молитва “Прибери мою печаль “

Господь Ісус, дякую Тобі за те, що ти Князь світу і даєш світ свого народу. Прошу вас прибрати мою печаль і замінити її спокоєм і радістю. Ти постраждав і помер за мене, довівши свою величезну любов. Ви заплатили найбільшу ціну, щоб задовольнити мою найглибшу потребу, і тому я можу довіряти вам все решта аспекти свого життя.

Ви моя опора надії, ви були відкинуті та залишені, так що я ніколи не буду відкинутий або залишений вами. Я прошу завжди довіряти тобі. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про надію

Вірний Бог, я дякую Тобі за те, що Ти Бог, що дає надію безнадійним. Я прошу вас зараз наповнити моє важке серце надією. Допоможіть мені похвалити вас в хороші та погані часи. Мої обставини можуть змінитися, але твоя любов – немає. Я дякую вам за те, що ви не далекий Бог, але що ви живете і дієте в моєму житті. Чи можу я побачити вашу силу і міць в дії в моєму житті.

Нехай слова моїх уст і роздуми мого серця будуть прийнятні у твоїх очах. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Стояти твердо молитися

Чудовий радник, я дякую вам за те, що ви – скеля, яка дозволяє мені твердо стояти посеред життєвих бур. На цей час моє серце сумно через обставини мого життя, і я прошу вас принести розраду і зцілення. Оживи моє серце, Господь, і говори з силою моєї душі. Спустися з небес і доторкнися до мене своєю любов’ю і благословенням.

Розпали вогонь в моєму серці, щоб я знову пізнав радість і щастя. Хай буде твоє ім’я піднесусь на небі та на землі. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.