4 сильних молитов за духовне зцілення. Читайте з вірою в серці

Господи, вбережи мене від ями руйнування. Поверни радість моєму духу та обнови мій розум і тіло.

Життя починає вас ламати? Якщо ви відчуваєте війну з життям, вам може знадобитися деякий час і пошукати притулку в Бога за допомогою цих молитов духовної війни для зцілення. Моліться разом з цими словами та дозвольте Святому Духу зцілити вас.

Молитва про цілющу силу

Дорогий Бог, ти Єгова Рафа, Господь, який лікує. Нехай твоя зцілювальна сила наповнює це місце, і нехай все вороги мого здоров’я розсіються в ім’я Ісуса. Зціли мене, дорогий Господь, і я зцілюся.

Батьку, спаси мене від смертельної виразки, яка бродить у темряві, звільни мене з лап ворога і допоможи мені знайти гарне здоров’я. Крій мене своїми крилами та допоможи мені знайти зцілення і цілісність у твоїй любові. Я вірю в ім’я Ісуса і молюся, амінь.

Молитва про прощення

Господи Боже, я зробив зло у твоїх очах, і ворога точку опори в моєму житті, прости мене. Спаси та визволи мене від влади ворога. Очисть мене кров’ю Твого Сина, Ісуса, і видали хвороби та немочі, які увійшли в моє тіло в результаті гріха. Закрийте всі демонічні двері, які відкривалися в моєму житті.

Подаруй мені свою славу і підніми мою голову. Направ мене на правильний шлях і допоможи мені бути вірним тобі всі дні мого життя. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про зцілення від занепокоєння

Господь Ісус, спасибі за те, що дарував мені світ, що перевершує всяке розуміння. Я не дозволяю тривожним думкам турбувати своє серце. Диявол, ти не владний над моїм розумом. Я відмовляюся піддаватися твоєї брехні. Сьогодні я вибираю ходити в істині, яка перебуває в Слові Божому. Мені було дано дух не страху, але сили, любові та здорового розуму, тому я мирний і цілісний в ім’я Ісуса.

Батьку, будь ласка, приберіть з мого серця всі, що може викликати у мене страх і занепокоєння. Я твердо стою на своє зцілення і заявляю, що занепокоєння – не моя доля. Використовуйте цей поганий досвід, який ворог підготував для моєї смерті, щоб зміцнити мою віру. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва Відновлення

Батько, Ти обіцяв своїм словом відновити здоров’я наших тіл і залікувати наші рани, щоб ми могли насолоджуватися повним миром і радістю. Господь, нехай твоя сила воскресіння принесе зцілення і цілісність кожного органу і функції мого тіла.

Убережи мене від ями руйнування. Поверни радість моєму духу та обнови мій розум і тіло. Дай мені мудрість, щоб я міг добре про себе подбати. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.