Молитви про прощення і охорони від різних бід. Читайте з вірою в серці

Ми шукаємо вашої милості в наших будинках, нашої церкви, наших школах і на робочих місцях. Благослови нас Духом Святим, амінь.

Будь ласка, моліться

Іноді у мене виникають проблеми з друзями та родиною. Я не завжди роблю те, що їм подобається, і це їх розчаровує. Боже, я прошу твоєї милості, щоб робити тільки те, що тобі подобається.

Я молюся, щоб знайти спосіб завжди бути у світі з моїми братами й сестрами та любити їх так само як ви любите мене. Можу я вшанувати твою найбільшу заповідь, щоб я міг бачити твою славу на небесах, амінь.

Помазання твоєї молитвою

Дорогий Господь, сьогодні я молю про твою милость в усьому, що я роблю. Нехай моя робота сяє, і нехай мої уста проголошують ваші праведні шляхи. Батько, нехай все, до чого я торкаюся, буде благословенне, нехай кожне вимовлене мною слово буде благословенням, і нехай кожне місце, в якому я ходжу, буде намазано тобою.

Щоб творити великі справи, потрібна тільки ваша милість. Дозвольте мені бути великим і свідчити про славу вашого імені. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Охороняй мене молитва

Христе, змилуйся над моєю душею і збережи мене від вогню моїх ворогів. Є багато речей, які можуть зруйнувати мене та осоромити. Я чіпляюся за тебе, Бог, щоб твоє обличчя було видно в такі моменти.

Так само як ви боролися за Девіда, боріться в цих битвах за мене. Я ніщо без тебе, і мені потрібна ти, щоб здобути перемогу. Амінь.

Молитва про прощення

Христос, наш Пастир, ми збираємося в цьому місці з подякою в серці. Ваша любов підтримувала нас, і ваша кров захищала нас на всьому протязі. Ми шкодуємо про ті часи, коли ми не підтримували любов між собою, як вам хотілося б.

Нехай ваша милосердна натура дарує нам прощення і зміцнює наш союз. Ми шукаємо вашої милості в наших будинках, нашої церкви, наших школах і на робочих місцях. Благослови нас Духом Святим, амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.