3 добрих молитов для тих, хто шукає роботу. Читайте душевно і з вірою в серці

Якщо ви шукаєте нову роботу, ось кілька хороших молитов для тих, хто шукає роботу. Це допоможе вам отримати благословення Господа.

За часів фінансових труднощів зосередження уваги на Ісуса Христа – кращий спосіб знайти спокій. Якщо ви шукаєте нову роботу, ось кілька хороших молитов для тих, хто шукає роботу. Це допоможе вам отримати благословення Господа і дасть вам необхідне підбадьорення, щоб ви знову стали отримувати дохід.

Молитва здобувача роботи

Небесний Отець, твоя любов змінила моє життя. Коли я шукаю нову роботу, я молюся, щоб ви направляли мене в пошуках. Обдумуючи різні можливості, я молюся, щоб ви зберегли моє серце глибоко вкоріненим і закріпленим у вас. Допоможіть мені приймати рішення, ґрунтуючись на вашій мудрості, а не на моїх бажаннях. Направляй мої кроки та розчищав переді мною шлях, який ти відкриваєш. Господи, благослови мене і бережи мене, нехай твоє обличчя сяє на мені. Повернись до мене обличчям і дай мені спокій. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про можливості працевлаштування

Люблячий Батько, твоє слово – світло для моїх ніг, направляючи мене по шляху, по якому я повинен йти. Коли я шукаю роботу, я прошу вас принести осяяння, щоб я міг ясно побачити можливості, які ви відкриваєте переді мною. Наповни моє серце своєю непохитною любов’ю і дай мені впевненість, що я можу довірити тобі своє майбутнє. Ви завжди забезпечували своїх людей всім необхідним, і я вірю, що ви надасте мені слушну роботу. Наповни мене Святим Духом, щоб я міг буяти надією. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про віру в майбутнє

Господь Ісус Христос, Ти Бог, від якого виходять усі благословення. Будь ласка, благословіть мене новими можливостями для роботи. Я створений на вашу образу і хочу використовувати таланти, які ви мені дали, корисним і ефективним чином. Приведи мене до правильної можливості зараз. Я вдячний за всі благословення, які ви дали мені упродовж всього мого життя, і дивлюся в майбутнє з вірою в вашу незмінну доброту. Збільш мою віру в те, що я можу покластися на тебе в цей період змін. В ім’я твого могутнього і могутнього, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.