Молитви про набуття і зміцненні віри в Бога

На жаль, бувають випадки, коли наша віра слабшає. Наші обставини здаються занадто складними, наша надія дуже мала, і наша віра в те, що невидимо, в'яне.

Що таке віра?

Євреям 11: 1 описує віру як «… впевненість в тому, на що ми сподіваємося, і впевненість в тому, чого ми не бачимо».

Віра повністю довіряє невидимому Богу. Віра знає, що Він любить нас повністю. Віра знає, що смерть і воскресіння Ісуса були платою за наші гріхи. Віра вірить, що Слово Боже – це все, що нам потрібно знати, щоб жити святим і приємним життям.

На жаль, бувають випадки, коли наша віра слабшає. Наші обставини здаються занадто складними, наша надія дуже мала, і наша віра в те, що невидимо, в’яне.

Як і батько одержимого бісами сина в Євангелії від Марка 9, нам всім іноді потрібна допомога в нашій вірі. Допоможи моєму невірству.

Тобі потрібно більше віри? Коли нам потрібно більше віри, як і батько в цьому уривку зі Святого Письма, ми можемо просити більшого. Ми можемо сміливо йти перед Отцем нашої віри. Прохання про укріпленої вірі допомагає зміцнити нашу довіру і віру в те, що є істиною – не бачимо, а невидиме.

Як ви просите Бога про зміцнення віри?

Ось 3 молитви з проханням про зміцнення віри:

Молитва, щоб мати віру в невидимого Бога

«Бо ми живемо вірою, а не видінням». (2 Коринтян 5: 7)

Батько Бог, відкрий мені очі, щоб не бачити світ більш ясно, але щоб побачити Тебе. Відкрий мої очі, щоб побачити, як Ти працюєш навколо мене і в мені. Нічого не відбувається випадково. Ти організуєш кожен день мого життя. Дозвольте мені побачити Твою руку в мирському і фантастичному. Допоможи мені повірити в те, чого я не бачу, і повірити в Твоє невидиму присутність. В ім’я Господа. Амінь.

Молитва про подолання зневіри і набуття віри

«Якщо зможеш», – сказав Ісус. «Все можливо для того, хто вірить». Відразу ж вигукнув батько хлопчика: «Я вірю; допоможи мені подолати зневіру! »(Марка 9: 22-24)

Небесний Отець, іноді я відмовляюся в своїй вірі в те, що Ти бачиш і чуєш мене. Цікаво, чи будеш ти відповідати на молитви, як батько одержимого бісами людини? Я вірю, але я прошу Тебе допомогти моєму невірству. Зміцни мою віру в Тебе, щоб я зміг зробити все, що від мене потрібно. Амінь.

Молитва про силу, яка збільшує віру

«Я можу зробити все це через того, хто дає мені сили». (Филип’ян 4:13)

Боже, моя сила пішла. Я не можу, але Твоє Слово говорить, що я можу зробити все через Христа, який зміцнює мене. Дай мені Свою силу, не фізичну, а силу, щоб рухати гори, які випливають з віри в Ісуса. Допоможи мені розраховувати на те, що Ти зробиш те, що, на мою думку, я не зможу Нехай Твоя сила підтримає мене. В ім’я Ісуса. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.