Молитви про захист дочки від поганих друзів і оточення

Господи, зв'яжіть мою дочку з хорошими друзями, які допоможуть їй стати тією людиною, яким Ви її створили.

Молитва Дружби

Небесний Батько, у вашому слові йдеться, що погана компанія розбещує хороший характер. Господи, я молюся за свою дочку-підлітка. Допоможіть їй знайти відповідних друзів в школі, церкві та в нашому суспільстві. Зв’яжіть її з хорошими друзями, які допоможуть їй стати тією людиною, яким Ви її створили. Допоможіть їй побудувати довгострокові дружні відносини, засновані на вічних цінностях. Нехай вона буде джерелом благословення для своїх друзів і світлом для тих, хто не знає вас. Дайте їй дар розрізнення, щоб вона могла розрізняти хороших і поганих друзів. Це в ім’я Ісуса, я вірю і молюся, амінь.

Молитва Захисту

Господь Ісус, останнім часом я продовжую турбуватися про свою дочку. Вона переживає багато змін. Зараз я відчуваю себе втраченим, бо не знаю, що робити. Господи, я не можу бути з нею весь час, тому не знаю, що вона робить, коли її немає зі мною. Захистіть її від всякого зла і допоможіть їй жити по своєму слову. Усуньте всі перешкоди, які ставить на її шляху ворог, і захистіть її від спокус, через які проходять підлітки. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

 ""

Молитва про чистоту

Господи, нехай моя дочка буде віддана Тобі. Вона не може залишатися чистою своєю силою. Святий Дух, візьми під контроль її життя і навчи всьому, що стосується чистоти та життя. Нехай вона буде ходити в дусі та в правді в підлітковому і зрілому віці. Господь, коли інші дають їй нечестивий рада, нагадай їй про Твоє слові та надихнути її дотримуватися їх. Дайте їй сили в її внутрішній істоті, щоб вона не поступилася, коли однолітки змушують її займатися сексуальною аморальністю та іншими речами, які не приносять слави вашому імені. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Варто в вашу молитву

Батько, багато підлітків намагаються знайти себе в поганих діях і людях, яких вони обожнюють. Тиск змушує більшість з них втрачати уявлення про себе. В результаті багато впадають в депресію, а деякі закінчують життя самогубством. Дорогий Бог, нехай моя дочка дізнається, що її цінність виходить тільки від Ісуса. Святий Дух, нагадай їй, що вона є праведність Божа через Христа Ісуса. Допоможіть їй завжди пам’ятати, що вона улюблена дочка Бога, і ніхто не може цього змінити. Якщо сумніваєтеся, допоможіть їй зрозуміти, що Ви її так сильно любите. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.