Молитви, що видаляють гнів і розбрат з сім’ї

Господи, допоможи нам робити справи, які прославлять Твоє ім'я.

Молитва про спокій

О Боже, дякую Тобі за Твоє слово, тому що це світильник моїй нозі та світло нашим шляхом. У вашому слові йдеться, що ми воюємо Не проти плоті та крові, а проти начальства, сил і правителів темряви. Ми виступаємо перед вами як сім’я сьогодні, тому що знаємо, що це ворог стоїть за чварами, які ми переживаємо в цьому будинку. Ворог незадоволений прогресом, якого ми домагаємося всією сім’єю. Попри те, що ми кілька разів потрапляли в пастки ворога, ми знову піднімаємося в силі Святого Духа. Ми заявляємо і постановляємо, що конфлікти – не наша доля. Господи, допоможи нам робити справи, які прославлять Твоє ім’я. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Проте наша сердечна молитва

Небесний Отець, наші серця стривожені через гарячих обмінів, які відбуваються в нашій родині. Ми звернулися один проти одного замість того, щоб боротися за свою сім’ю. Господи, удали гнів і розбрат з нашого середовища, бо там, де розбрат, твориться всяке злу справу. Закрийте кожну лихі двері, яку ми відкрили, щоб ворог міг увійти в цю сім’ю і контролювати нас. Як і раніше наші серця з вашим світом і допомагають нам діяти у світі Христа, який перевершує всяке розуміння. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

 ""

Молитва милосердя

Король Слави, помилуй мою сім’ю. Я каюсь від імені кожного члена сім’ї в тому, що дозволив конфлікту виникнути між нами. Доторкніться до наших сердець, видаліть болючі спогади та допоможіть нам бути милосердними один до одного. Будь ласка, допоможіть нам уникнути зла і вшанувати вас нашими відносинами. Покажи нам свою велику силу, щоб ми могли поважати тебе і йти твоїми шляхами індивідуально і всією сім’єю. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.