Молитви про захист брата, дружбу і міцне здоров’я його

Ісус, мій Праведний Спаситель, дякую Тобі за милу дружбу з моїм братом.

В хороші та погані часи ви любите свого брата і хочете, щоб він отримав найкраще, що може запропонувати життя. Ось сильні молитви за вашого брата.

Молитва дружби

Ісус, мій Праведний Спаситель, дякую Тобі за милу дружбу з моїм братом. Спасибі, що зробили нас товаришами та помічниками в житті один одного. Будь ласка, зміцнюйте нашу дружбу і ставте Свої благословення в центр наших відносин. Нехай наша дружба буде рости та цвісти через спогади про вчорашній день і надію на завтрашній день. Ісус, я прошу це в ім’я Твоє небесне, Амінь.

Молитва захисту

Господи, будь ласка, накладіть захисний друк на життя мого брата. Благослови його безпекою та світом. Нехай він пройде через небезпеку життя з Твоїм всемогутньою присутністю. Захистіть його тіло, розум і серце. Будь ласка, захистіть його від зла цього світу і направте світла Свого так глибоко в його дух. Нехай він знайде втіху у Твоєму світлі. В ім’я Ісуса, амінь.

 ""

Молитва про доброго здоров’я

Єгова, мій Цілитель, будь ласка, поправ мого брата. Коли він стане старше, наділяє його сильним тілом і духом. У міру того як його розум старіє, вносите в його думки мудрість і силу. Оточіть його Своїми благословеннями, щоб він процвітав у Твоєму царстві. Іди поруч з ним, о Боже. Занурте його добрим здоров’ям і видужав істотою. Амінь.

Молитва про онуків

Всемилостивий Бог, молю, щоб мої онуки виросли добрими людьми. Я молюся, щоб вони були добрі та співчутливі один до одного, прощаючи один одного так само як Ти прощав їх. Нехай одягу, в які вони одягаються, будуть співчуттям, добротою, смиренням, м’якістю і терпінням. Я молюся, щоб вони навчилися служити Тобі, наслідуючи приклад Ісуса Христа, коли Він прийшов на землю, амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.