Молитва за друга (подругу), щоб підбадьорити, підтримати і зміцнити!

Роблячи це, я відчуваю себе ближче до Господа і моїм друзям, коли молюся за них.

Молитися за друзів – одне з найважливіших справ, які ми можемо робити. Легко захопитися власними потребами, але не менш важливо молитися і просити за інших. Неважливо, чи знаходяться наші друзі поруч або далеко, в нашому житті чи ні, їм все одно потрібні наші молитви. Але як ми можемо молитися за наших друзів? Як ми дізнаємося, про що молитися?

З власного досвіду я запитую своїх друзів, про що їм потрібна молитва, і намагаюся зібрати якомога більше деталей. Таким чином, я можу молитися за них якомога конкретніше. Коли справа стосується друзів, яких зараз немає в моєму житті, я молюся про те, з чим, як я знав, вони боролися в останній раз, коли ми розмовляли, і про те, щоб Господь направив їх. Роблячи це, я відчуваю себе ближче до Господа і моїм друзям, коли молюся.

Підбадьорлива молитва за друга (подругу)

 ""

О Боже,

Я молюся за свого друга (подругу) прямо зараз. Я молюся, щоб ви допомогли йому (їй) в боротьбі, яку вони переживають зараз. Адже ви точно знаєте, що їм потрібно цієї миті. Підійдіть до них ближче і дозвольте їм відчути вашу присутність. Відкрийте вам їх очі, вуха і серця. Допоможіть їм мати проникливість, щоб почути ваш голос, коли ви будете вести їх до наступних кроків. Говоріть з ними, поки вони читають ваше слово, і звертайте їхню увагу на вірші підбадьорення і втіхи. Я молюся, щоб ви заспокоїли будь-який страх або занепокоєння, які вони можуть відчувати. Замініть це упевненістю в тому, щоб підкорятися своєму слову і довіряти вам. Я молюся, щоб ваше керівництво було для них зрозумілим з цього дня. Я молюся твоїм ім’ям. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.