Хто в Тік-Току всіх миліше: найкрасивіші і успішні блогерша молодіжної мережі

Нова молодіжна соціальна мережа ТікТок впевнено завойовує світ, поступово наздоганяючи лідера загальної уваги - Інстаграм. З огляду на той факт, наскільки стрімко зростає аудиторія у майданчика, створеної для коротких відео, цілком можливо, що до кінця року між цими двома гігантами почнеться запекла боротьба за перше місце в рейтингу найбільш популярних соціальних мереж.

А поки ТікТок дарує кожному користувачеві можливість миттєво стати знаменитим, створивши хоча б одне вдале відео – з’являється шанс потрапити в рекомендації і отримати сотні тисяч переглядів – чим активно користується молодь, формуючи свій контент і вивчаючи симпатії глядачів.

Чимало підлітків заробляють на популярності в ТікТоке і вже стали улюбленцями публіки, набравши свою базу шанувальників. Велика частина серед них – юні, красиві і талановиті дівчата. Збирати список головних красунь ТікТока було як мінімум цікаво.

Катя Голишева

Катя Голишева
Катя Голишева

Шістнадцятирічна Катя Голишева може похвалитися не тільки миловидним особою, але і 4,6 мільйонами передплатників – чарівною брюнеткою допомогли зібрати славу відео «вірусні» відео з танцями, які дуже популярні серед тіктокеров. Більшість роликів однотипні, однак зовнішність у дівчини запам’ятовується – це і привертає увагу до профілю. Сама Катя використовує ТікТок як рекламу своїх профілів у інших соцмережах, де контент більш насичений.

Аня Іщук

Аня Іщук
Аня Іщук

У Ані Іщук відео і різноманітні, і життєві, і талановито створені – дівчина хоч і не професійна актриса, але мімікою грає переконливо. Часто зміст роликів засноване на смішних ситуаціях з дівочої життя, або просто за сюжетом підходять під забавний саундтрек. Про особисте життя Ані відомо небагато – лише вік (їй дев’ятнадцять) і що вона живе в Санкт-Петербурзі. За рік на ТікТоке вона вже набрала 4 мільйони передплатників, які в коментарях часто відзначають красу дівчини – вона чимось схожа на знамениту Єлизавету Боярську.

Анастасія Усеева

Анастасія Усеева
Анастасія Усеева

Дівчина – розкішна блогерша з 6 мільйонами передплатників, володарка дивного поєднання темного волосся і світлих очей, а також просто дівчина з ефектною фігурою. Її відео пощастило потрапити не тільки на головну сторінку ТікТока, але і стати рекламним для соцмережі за її рамками – хвиля уваги нахлинула на 18-річну дівчину раптово і зробила її знаменитою за пару днів. Сама Настя живе в Тарко-Сале, захоплюється відео на звичайну тематику (знімає свою рутину і пригоди) і радує передплатників модельною зовнішністю.

Віка Андрієнко

Віка Андрієнко
Віка Андрієнко

Дівчина з Донецька вже зібрала аудиторію з 2 мільйонів передплатників і майже кожен день постить для них нові ролики – публікується матеріал майже завжди «вилітає» в рекомендації, чому кількість підписок на Віку тільки зростає. Сюжети у неї гумористичні, по-своєму чарівні і затишні. Люблять дівчину не тільки за почуття гумору, але і за приємну зовнішність – зокрема, розкішне русяве волосся і карі очі.

Алона

«Кучерявої на всю голову»
«Кучерявої на всю голову»

«Кучерявої на всю голову» назвала себе сама Алона в описі свого профілю на ТікТоке – кучері дівчата і правда завидні, як і жіночна фігура. На переважно музичних роликах дівчина набрала вже 500 тисяч передплатників, але на цьому не зупиняється – вона пробує себе в різних жанрах і типах відео. Живе вона в Росії на два міста: в Пермі і Набережних Челнах.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.