Покинуте кошеня з хворими очима перетворилося на розкішну кішку і почало заробляти гроші (ФОТО)

Фотографії з перетворенням кошеняти підкорили мережу і принесли господарям непоганий дохід. Зворушлива історія про те, як безпорадна тварина стала зіркою Інтернету.

Безпорадне і нікому не потрібне кошеня знайшли на дорозі. Малюк ледь пересувався. Через хворобу очей тварина навіть не могло нормально бачити. Добродушні люди не змогли залишити покинутого котика в такому жахливому стані, тому забрали його до себе додому.

https://www.instagram.com/p/CBzpZmtgHkb/

Крихітне і легке як пух, кошеня потрапило в новий будинок. Це була дівчинка, яку з часом назвали Німбус.

Ніхто і не думав, що з тварини вийде настільки красива кішка. Насамперед потрібно було вилікувати вихованця, а потім уже переживати з приводу зовнішнього вигляду.

Кошеняті с кожнем днем ставало краще, а через місяць білий клубочок уже почав показувати свій характер.

Нові господарі були в шоці від того, що улюбленець так швидко видужує. Щоб запам’ятати моменти перевтілення, люди фотографували кішку. Згодом вирішили поділитися чарівним результатами з усім світом, щоб й інші любителі тварин побачили, наскільки важливо дбати про наших чотирилапих друзів.

Користувачі мережі спочатку і не вірили, що ця красива пухнаста кішка була в такому безнадійному стані. Багато хто цікавився долею тварини, тому господарі створили Німбус власний профіль в Інстаграм. Там вони регулярно ділилися знімками, а потім почали і заробляти.

Виявилося, що одяг з фотографіями наїжаченого кошеняти і вже дорослої кішки готові купити багато хто. Таким чином Нібус і стала приносити гроші своїм рятівникам.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.