Хто такі бабусі і дідусі? Розповідає учениця 3-го класу

Бабусі і дідусі - це не просто батьки наших батьків. Це особливі люди, які люблять своїх онуків більше, ніж своїх дітей.

Вони завжди нас нагодують і дадуть грошей, незалежно чи зробили ми уроки, чи забруднили нове плаття. Не подумайте, батьки дуже люблять своїх дітей, але почуття бабусь і дідусів ні з чим не порівняти.

Вони потай від батьків, можуть дозволити погуляти подовше або з’їсти пару пачок морозива за раз. У той же час, вони дуже переживають за наше здоров’я. Їм постійно здається, що внуки недоїдають і мерзнуть.

Насправді, це велика щастя мати бабусь і дідусів. Їхні розповіді можна слухати годинами, з ними завжди цікаво, і за ними завжди сумуєш. Ці люди вчили нас жити. Від них ми багато дізналися, з ними ми ліпили перші вареники і пиріжки. Саме бабусі і дідусі були поруч у дуже важливий період життя кожної людини – дитинство.

Бабуся з онукою готують вареники
Бабуся з онукою готують вареники

Майже кожна дитина знає, хто така бабуся. А кмітлива третьокласниця навіть написала твір:

«Бабуся – це така жінка, у якої немає своїх дітей. Вона любить маленьких дівчаток і хлопчиків, які діти інших людей. Дідусь – це теж бабуся, тільки чоловік. Він ходить гуляти з хлопчиками, і вони розмовляють про риболовлю та інших речах.

Бабусям нічого не треба робити, тільки приходити в гості. Вони старі, і тому їм не можна бігати і багато стрибати. Але вони можуть відвести нас на ярмарок, і у них має бути багато грошей, щоб покатати нас на каруселі. Якщо вони з нами гуляють, то вони зупиняються, щоб подивитися на всякі речі, наприклад, на гарні листи або на гусениць. Вони ніколи не говорять: «Пішли швидше». Вони носять окуляри і можуть виймати свої зуби.

Бабусі не повинні бути дуже розумними, тільки відповідати на такі питання, як «Чому собаки ганяють котів?» або «Де у черв’яка голова». Коли вони читають нам книжки, вони нічого не пропускають. Вони не говорять, що цю казку ми вже читали.

Кожен повинен намагатися, щоб у нього була бабуся, тому що вони єдині дорослі, у яких є вільний час для дітей».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Живий клубочок щастя: як виглядає жива кішка антистрес?

Нагадаємо, як вибрати одяг за типом фігури Груша?  

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.