Чоловік заздрив дружині-домогосподарці, тому попросив Бога поміняти їх місцями: цікава притча з несподіваним кінцем

Чоловік думав, що бути домогосподаркою найлегше. Він так заздрив своїй дружині, що хотів і сам на деякий час стати жінкою. Що з цього вийшло – читайте притчу.

Щоранку будильник дзвонив о 7.00. Чоловік уважав, що він живе за сценарієм: вмився, почистив зуби, поснідав і пішов на роботу. Після важкого робочого дня прийняв душ, повечеряв і спати. Адже завтра знову на роботу. І так 5 днів у тиждень. Тим часом його дружина постійно була вдома.

Чоловік заздрив дружині-домогосподарці. Він стверджував, що сильно втомлюється на роботі. Він мріяв, щоб вони помінялися місцями, хоча б на 12 годин.

 ""

«Господи! Я щодня ходжу на роботу і працюю по 8 годин, а дружина сидить собі вдома! Я хочу, щоб вона дізналася, як мені важко доводиться! Зроби так, щоб ми на день помінялися місцями», – просив чоловік.

Небеса почули прохання чоловіка і зробили все, як він просив.

ВІН ПРОКИНУВСЯ ЖІНКОЮ

З посмішкою на обличчі він приготував сніданок для усіх членів сім’ї. Розбудив дітей, одягнув, нагодував їх. Побажав дружині вдалого дня, яка побігла на роботу. Потім на ходу зробив бутерброди і відвіз дітей до школи. Настрій був гарним. Так бадьоро він себе давно не відчував.

Потім чоловік у тілі жінки заплатив за комунальні послуги, простоявши півгодини в черзі і дізнавшись про всі проблеми чужих людей. Після цього купив продукти, а по дорозі додому заїхав ще в банк.

 ""

Відкрив двері в будинок, і відчув неприємний запах. Швидко прибрав котячий туалет, помив домашню собаку. Сів на диван відпочити і побачив, що уже перша година, а ліжка навіть не застелені. Почав наводити порядки. Прибрав на кухні, позбирав іграшки та книги, які діти розкидали по всій кімнаті. Потім включив пральну машину і пішов пилососити. Витер пил, помив підлоги, приготував обід.

Після цього чоловік поїхав забирати дітей зі школи. По дорозі посварився з однією із них.  Нагодував своїх голодних школярів, знову помив посуд. Дітей змусив робити уроки. Під серіал почав гладити постільну білизну. Посмішка на обличчі з’являлася усе рідше і рідше.

О 17.00 пішов готувати вечерю, адже скоро дружина з роботи втомлена прийде.

 ""

Нагодував сім’ю. Дружина включила телевізор, адже сьогодні показують дуже цікавий фільм. А чоловік прибрав на кухні, простежив, щоб діти вчасно лягли спати.

Після усіх домашніх справ і сам ліг у ліжко. Дружина захотіла інтимної близькості. Сил і настрою уже не було, але відмовити не зміг.

ДРУГИЙ ДЕНЬ

Наступний ранок почався так само. Чоловік знову прокинувся у тілі жінки. Він не розумів, як після сну можна відчувати себе таким «убитим».

 ""

Чоловік впав на коліна і почав звертатися до Бога:

«Господи, не знаю, що я собі думав! Я так помилявся, коли заздрив своїй дружині. Благаю, будь ласка, поверни все, як було!».

«Сину мій, я бачу, що ти вивчив свій урок. Я з радістю поверну все назад, але тобі доведеться почекати. Через дев’ять місяців ти знову станеш чоловіком», – відповів голос з небес.

 ""

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.