Ледача людина і план Бога – історія, яка вчить бути сильним

Сильний повинен допомагати слабшому.

Деякі історії мають повчальним значенням. Вони можуть алегорично говорити, то чому вам необхідно вчитися і найголовніше ви завжди на їхньому прикладі будите вчитися як правильно чинити в тій чи іншій ситуації. Ці історії можуть бути цікавими, веселими або з гумором. А іноді навіть і сумні. Однак ви повинні знати, що як би ви не надійшли, навіть не прислухавшись до моралі в кінці історії – життя розставить все на свої місця. Навіть не сумнівайтеся! Тому краще винести уроки з історії та слідувати моральному закінченню в них. Деякі люди можуть не сприймати історії які вчать як правильно жити, однак ви повинні пам’ятати, що ці повчальні історії взяті практично завжди з реального життя. Люди вже робили помилки та пробували вчитися на них. Не повторюйте цих помилок, а просто прочитайте історію і постарайтеся зрозуміти її.

Жив-був дуже ледачий людина, який завжди шукав більш легкий спосіб прогодувати себе. Одного разу, коли він шукав що-небудь поїсти, він побачив фруктову ферму. Він озирнувся і не побачив нікого, який охороняє плоди на дереві, тому швидко вирішив вкрасти кілька фруктів. Але як тільки він увійшов на ферму і почав лазити по дереву, фермер побачив його і почав наближатися до нього, щоб зловити його. Лінивий побачив, що фермер наближається до нього з палицею, він злякався і побіг до найближчого лісу і зайшов в нього, щоб сховатися.

Через деякий час, коли він відчув, що почав рухатися далі з лісу і проходячи через нього, він побачив чудову сцену. Це була лисиця. У неї було всього дві ноги, і вона все ще щасливо повзала на них. Подумав лінивець, а як же цій лисиці в такому стані залишитися в живих ?! Лисиця не може бігати, як вона повинна бути в змозі прогодуватися або залишитися в живих від загрози інших тварин.

Раптом він побачив лева, що йде до лисиці зі шматком м’яса вже в роті. Всі тварини розбіглися, а лінивець забрався на дерево, щоб врятуватися, але лисиця залишилася тільки там, у нього не було можливості бігати на двох ногах. Але те, що сталося потім, здивувало лінивця. Лев залишив лисиці шматок м’яса!

Лінивий людина відчула себе щасливою, побачивши гру Бога. Він думав, що у Бога, який є творцем всього, завжди є план, як подбати про те, що він створив. Він відчував, що Бог теж щось запланував для нього. Отже, він покинув це місце і сидів десь далеко один, чекаючи, що його теж хтось нагодує. З плином часу він продовжував дивитися на дорогу, чекаючи їжі. Він чекав там 2 дні без їжі! Нарешті, він не витримав голоду і пішов.

 ""

По дорозі він зустрів старого мудреця. Він розповів все, що сталося з ним. Спочатку мудрець дав йому трохи їжі та води. Після цього ледача людина запитала мудреця: «Мудрець, Бог виявив милосердя до покаліченої лисиці, але чому Бог був такий жорстокий до мене?»

Старий мудрець з посмішкою сказав: «Мабуть, що у творця є план на всіх. Очевидно, ви є частиною плану Бога. Але син, Ти неправильно сприйняв його знак. Він не хотів, щоб ти був схожий на лисицю. Він хотів, щоб ти був схожий на Льва ».

Мораль: Часто ми неправильно розуміємо знаки. Бог дав кожному силу, і здатність робити свій внесок. Завжди вчіться дивитися на речі позитивно і бачити себе в сильній позиції, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Не вибирайте легкий шлях. Зробіть правильний вибір.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.