Любов сліпого. Краса згодом зів’яне, але душа і серце залишаться колишніми

Любіть людину такою, якою вона є зсередини, а не зовні.

Чоловік одружився з красивою дівчиною. Він дуже її любив. Одного разу у неї почалося шкірне захворювання. Поступово вона почала втрачати свою красу. Так вийшло, що одного разу її чоловік поїхав на гастролі. При поверненні він потрапив в аварію і втратив зір. Однак їхнє сімейне життя тривало як зазвичай. Але з плином часу вона поступово втрачала свою красу. Сліпий чоловік цього не знав, і в їх сімейному житті не було ніякої різниці. Він продовжував любити її, і вона теж дуже любила його. Одного разу вона померла. Її смерть принесла йому велике горе. Він закінчив всі останні обряди та хотів покинути це місто.

Хтось ззаду гукнув і сказав: «Як тепер ти зможеш ходити один? Всі ці дні твоя дружина тобі допомагала ». Він відповів: «Я не сліпий. Я діяв, тому що, якби вона знала, що я можу бачити стан її шкіри через хворобу, це завдало б їй більше болю, ніж хвороба. Я любив її не тільки за її красу, але я закохався в її турботливу і люблячу природу. Отже, я прикинувся сліпим. Я тільки хотів, щоб вона була щаслива ».

 ""

Мораль: коли ви дійсно любите когось, ви підете на все, щоб зробити улюбленого щасливим, і іноді для нас корисно діяти сліпо та ігнорувати недоліки один одного, щоб бути щасливими. Краса згодом зів’яне, але душа і серце залишаться колишніми. Любіть людину такою, якою вона є зсередини, а не зовні.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.