5 секретів від шеф-кухаря і у тебе домашній ресторан

Секрети від справжнього кухаря завжди допоможуть удосконалити ваші кулінарні здібності.

Думали коли-небудь, чому у сусідки голубці гірші ваших? Начебто, список інгредієнтів однаковий, а у всіх виходять вони різні. Головне в цій справі – деталі. Про які розповідають шеф-кухарі. Ось одні з них:

 "Красиве Красиве блюдо

  1. Подача. Перше враження від їжі, як одяг людини. Якщо візуально подобається страва, значить будеш її пробувати. Чи помічали, як в кафе і ресторанах подають їжу? Приносять на красивих великих тарілках з политим соусом і овочами у вигляді квітки, наприклад. Це зовсім не вимагає грошей, досить вашої фантазії і трохи більше часу.
    Специи Спеції
  2. Спеції. Професійні кухарі багато додають солі і приправ, але все в міру. Звичайно, краще недосолити, ніж перебрати з сіллю. Саме ці інгредієнти можуть зробити сотні рецептів з простої картоплі.  "Вершкове Вершкове масло
  3. Веркове масло. Той самий продукт, який розкриває страву по-новому. Спробуйте, наприклад, шампіньйони посмажити на вершковому маслі, а не на соняшниковій олії. Аромат і смак вас здивує.  "Лук-шалот " Цибуля-шалот
  4. Лук-шалот. Більшість ресторанів закуповує саме таку цибулю. Вона має м’який смак, зовсім негостра і надає особливості страві. Часто її використовують у французькій кухні. Додають до соусів, супів і птиці. На замітку економним господиням, на відміну від звичайної нам ріпчастої цибулі, ця зберігається довше.   "Їжа Їжа на сковороді
  5. Пательня. Будь-яку їжу легко зіпсувати під час готування. Уникнути цього допоможуть хороші сковорідки та інший посуд. М’ясо або риба суха не тому, що ви невмілий кулінар. А тому, що потрібно поміняти сковороду. Не обов’язково мати десять різновидів посуду для приготування.  Але кожна, поважаюча себе, господиня повинна готувати на якісній сковороді.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Панди використовують свої голови як додаткову кінцівку для лазіння: цікаві факти

Нагадаємо, передбачення Нострадамуса: чи було пророцтво про «лихо» попередженням про коронавіруси?      

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.