Тест – головоломка №23-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам сподобалися головоломки з сірниками, які ми публікуємо на сайті Одна Хвилина у рубриці: Тести, то ви можете прокоментувати їх. Це дасть нам розуміння, як часто вам хочеться вирішувати такі завдання.

У цій статті ми пропонуємо вам чергову головоломку зі сірниками та інформацію, яка буде вам корисна.

Найкращий сон

Мислення – це форма розумової роботи. І коли наш розум знаходиться в робочому режимі, він не може також перебувати в режимі відпочинку, що є єдиним способом заснути. Якщо вам важко заснути вночі через те, що ви не можете перекрити потік думок, що проходять через ваш розум, ви могли б зробити набагато гірше ніж уважність. Коли ми можемо вийти з режиму мислення наприкінці дня і просто усвідомлювати, ми дозволяємо своєму тілу розслабитися та просто заснути.

Перш ніж ми будемо надто схвильовані, пам’ятайте, що користь від усвідомленості приходить тільки після того, як ми виробимо звичку до усвідомленості.  Так само як біг на біговій доріжці протягом 20 хвилин не зробить нас миттєво швидшим бігуном або не змусить нас негайно скинути 15 фунтів, практика усвідомленості протягом 20 хвилин один чи два рази не призведе до миттєвого відчуття спокою, розслаблення та більшої концентрації.

Щоб стати швидшим бігуном або схуднути, потрібна постійна та стійка звичка до вправ. Так само справжні переваги усвідомленості приходять лише з послідовною і стійкою звичкою до практики усвідомленості. Всі ці переваги можливі, але якщо ми готові докласти зусиль.

Спробуйте використати вищезгадану інформацію.
А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Ну, як вдалося вам знайти правильну відповідь? Якщо це проблема для вас, то на малюнку нижче ви знайдете правильне рішення.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.