Психологічний тест – Яка ти господиня?: виберіть ліжко, яке найбільше подобається, і дізнайтеся результат

Порядок і чистота, брудний посуд і гора пилу? Пройдіть швидкий психологічний тест, щоб дізнатися яка ви господиня.

“При чому ж тут ліжко?” – подумає білшість. Але психологи дійсно щось знають. Виберіть одну картинку, яка найбільше подобається, і самі переконаєтеся у цьому. Головне, це зробити з першого разу і не міняти свого рішення.

РЕЗУЛЬТАТ

Ліжко – 1

 "" Бути господинею у вас у крові. Ви любите порядок і чистоту, тому ваш будинок завжди в ідеальному стані. Навіть несподіваним гостям не вдасться побачити шар пилу в квартирі. Вам зовсім нескладно підтримувати чистоту, а прибирання приносять тільки задоволення.

Ліжко – 2

 "" Нетипова господиня. Ви не прив’язується до дому і навіть не помічаєте безлад. А все тому, що це для вас не має значення. Уся ваша увага зосереджена на інших більш важливих проблемах для вас. Головним ви вважаєте відносини в будинку, а не чистий посуд.

Ліжко – 3

 "" Складно, але можливо. Вам нелегко дається прибирання, але ви любите чистоту всюди. Для вас важлива атмосфера в будинку, тому намагаєтеся стежити за порядком. Ви не з тих людей, які можуть залишити брудні тарілки в раковині. Як би ви не втомилися, але навіть на маленьке прибирання завжди знайдете час.

Ліжко 4

 ""

Якщо і є ідеальні господині, то ви точно не входите в їх список. Ви не любите прибирати, але і не переживаєте з цього приводу. Вам усе рівно, що вже кілька днів лежить гора білизни, яку потрібно розкласти по полицях. Ви зайняті іншими справами. Такі персонажі часто займають керівні посади.

Згодні з результатом?

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.