Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 5 відмінностей на картинці з морським пляжем

Цей тест середньої складності. Однак на його проходження відводиться одна хвилина, тому, що не завжди явне видно і впадає в око.

Океан або море завжди навіває приємні спогади. Тепле море, чистий пісок і сліпуче сонце. І ви лежите на пляжі та загоряєте. Милуєтеся як грають дельфіни, і бігають краби по піску. Кокосові пальми погойдуються від легкого бризу. Вдалині на рейді стоїть корабель.

Така картинка перед вами в цьому тесті на уважність. Його необхідно пройти за одну хвилину і потрібно знайти п’ять відмінностей між двома картинками.

Барвиста картинка і напевно вам буде неважко виявити ці п’ять відмінностей. А якщо ви раніше проходили тести такого роду, то ви з цим завданням впораєтеся на ура.
Однак якщо ви новачок і вперше вирішили пройти тест на уважність, то звичайно потрібно буде напружитися. Але уважний чоловік, навіть якщо він не проходив подібні тести, також вкластися у відведений час.

Цей тест середньої складності. Однак на його проходження відводиться одна хвилина, тому, що не завжди явне видно і впадає в око.

Це правда, ви можете помітити дрібну деталь, а то, що буде перед вашими очима не побачити

Вдалося вам знайти п’ять відмінностей між двома картинками?
Якщо ви не знайшли п’ять відмінностей або виявили не всі відмінності, то дізнатися де вони ви можете на зображенні нижче.

Чи не турбуйтеся, що не знайшли всі відмінності. Просто ваша уважність ще не на тому рівні. Спробуйте потренувати її на таких тестах і потім ви будете вирішувати такі завдання дуже швидко.

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою!

Відмінності виділені червоною лінією

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.