Тест – головоломка №13-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність?

Коли ви постійно навантажуєте і тренуєте свій мозок, він знаходиться у відмінному стані та тому це особливо необхідно для літніх людей.

Головоломки зі сірниками сприяють цьому. Тому ми вам і пропонуємо чергову головоломку із сірниками. Ви будите уважнішими та це допоможе вам на роботі та в побуті. А уважність та усвідомленість можна збільшувати. Прочитайте інформацію нижче.

Намагаючись регулярно медитувати, ви природним чином почнете усвідомлювати свої думки та емоції у повсякденному житті. Ось кілька порад, які допоможуть вам розпочати роботу.

Виділяйте певний час кожен день, надаючи собі простір та усамітнення для практики медитації. Підтримання регулярного порядку в змінний час може бути надзвичайно корисним для вашого здоров’я.
Спостерігайте: не намагайтеся вимкнути свої думки. Натомість вважайте себе пасивним, але цікавим спостерігачем. Нехай думки приходять та йдуть, але не реагуйте на них. Просто зверніть увагу на цей час, і відпустіть судження. Будьте в курсі того, що відбувається у вашому розумі та тілі. Найпростіший спосіб зробити це – сконцентруватися на своєму подиху.

Відпустіть: спочатку це здасться вам складним, і судження будуть накопичуватися, але не лайте себе. Просто визнайте судження, перш ніж намагатися спостерігати його та відпустити. Поверніться до неосудного усвідомлення і зосередьтеся на диханні.

Продовжуйте повертатися: це абсолютно нормально, коли ваш розум блукає. Коли це станеться, просто постарайтеся обережно повернутися до справжнього та дихання чи будь-якого іншого якоря. Вам потрібно буде робити це знову і знову. Спроби зосередитися — це не невдача медитації, це її частина.

А тепер вирішіть головоломку із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо це для вас проблема, ви знайдете правильне рішення на картинці нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.