Тест – головоломка №16-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо ви нікуди не поспішайте, то почніть свій день із вирішення головоломки із сірниками. Це вас налаштує на позитивний лад і, до того ж буде зарядкою для вашого мозку.

Особливо це корисно людям у віці. Для покращення уважності та усвідомленості інформація нижче буде вам корисною.

Музична медитація

Чи можна слухати музику під час медитації? Багато досвідчених медіаторів кажуть, що прослуховування музики під час практики викликає небажані відволікання та перешкоджає виникненню «справжньої медитації». Але якщо це так, то чому потужні сплески енергії та почуття, що виникають під час прослуховування музики, мають багато спільного з медитативною метою розширення чуттєвого досвіду? Увімкнення музики в деякі медитації може допомогти краще зрозуміти, зменшити стрес або посилити концентрацію зараз. Наша стаття на цю тему копає трохи глибше.

Практика подяки

Подяка — один зі стовпів усвідомленого життя. Якщо ви зосередитеся на цей час і зосередитеся на речах, за які ви вдячні, це допоможе вам стати спокійнішим і прийняти життєві обставини навіть у важкі часи. Будь то чашка гарячого чаю в холодний день, сонце, що світить у вікно, або любов до друга чи члена сім’ї, практика подяки за речі, які приносять вам щастя (велике чи маленьке), – це проста вправа усвідомленості, яка може дати вам негайний позитивний імпульс.

Як привнести свідомість у своє повсякденне життя
Як тільки ви освоїте основи медитації усвідомленості, ви виявите, що аспекти цієї практики можна привнести до вашого повсякденного життя. Наприклад, ви можете почати більше бути присутніми при спілкуванні з іншими людьми або почати докладніше помічати відчуття, запахи та смаки улюбленої їжі.
А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося вам знайти правильне рішення? Якщо не вдалося, відповідь знайдете на картинці нижче.

Гарного вам дня та чудового настрою!

Рішення показано на зображенні

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.