Тест – головоломка №19-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Підніміть собі настрій, особливо вранці. Спробуйте заварити ароматну каву або запашний чай, влаштуйтеся якомога зручніше на кухні та вирішіть головоломку зі сірниками

Це вас відверне від негативних думок і підніме настрій разом із кавою. Ця дія не тільки приємна (мається на увазі кава), але й корисна – головоломки та тести на уважність тренують ваш мозок і не дають йому старіти. А уважність можна покращувати, і інформація нижче у цьому вам сприятиме.

Уважність може допомогти нам перепрограмувати наш мозок, позбутися марних моделей мислення та боротися з різними видами занепокоєння. Таким чином можна впоратися з генералізованими почуттями стресу та занепокоєння, проте певні психологічні проблеми, такі як екологічна тривога, також можна краще зрозуміти та справлятися з ними за допомогою методів усвідомленості.

Розширення усвідомлення та уваги може дозволити нам впоратися з іншими емоціями, такими як розчарування, гнів і незадоволеність.

Які принципи уважності?

Уважність означає різні речі для різних людей, але загалом більшість прихильників усвідомленості згодні з цими ключовими принципами:

Чи не судження
Прийняття
Усвідомлення цього моменту
Відпустити
Довіряти
Терпіння
Настрій новачка

Будь-яка усвідомлена техніка чи вправа, яку ви спробуєте, швидше за все, залучить один із цих фундаментальних принципів.

Ця інформація хоч і специфічна, проте вона потрібна для розуміння, для чого потрібна уважність.
А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо не вдалося, подивіться відповідь на картинці нижче.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.