Уважно подивіться на фото – за 1 хвилину знайдете собачку? Пройдіть тест

Коли у вас з'явился ввечері час і ви відпочиваєте, можете пройти цікавий тест на уважність.

Подивіться на фотографію покинутого будинку. На цій картинці ховається собачка. Відразу песика і не побачиш, так як він по своєму забарвленню зливається з навколишнім оточенням і природою. Однак, ви обов’язково впораєтеся з поставленим завданням і знайдете собаку. Але якщо ви уважно і зосереджено подивіться на фото, то зможете знайти собаку протягом 60 секунд.

Для того, щоб це відбулося, необхідно по детально розглянути сам до, навколишні предмети і дерева. Ну як виявили песика?

Він може ховатися в будь-якому місці. До того ж забарвлення його приховує від стороннього погляду. Для простоти виявлення – підказуємо – собачка на колір руда. Тепер знайти песика буде простіше.

Побачили де вона?

Якщо це у вас не вийшло, нічого страшного. Ви тренуйтеся на подібних тестах і будете швидше вирішувати такі завдання. Ці тести тренують мозок на уважність і зосередженість. А це в житті знадобиться.

Ще раз спробуйте вже не на час. Якщо не знайшли, то дивіться на фото внизу – песик обведений червоним кружком.

Вдало вам пройти тест!

 ""

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.